ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити
  • Затримання на хабарі посадовця, презентація нової книги Макса Кідрука, займання маршрутки.
  • Про ці та інші події, які сформували новинний тиждень у Кам’янці - Подільському - дивіться у публікації далі.

Спеціаліст одного з відділів Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації вирішив собі “підзаробити”. За 2 тисячі гривень посадовець пообіцяв допомогти з виготовленням будівельного паспорту на будинок. Правоохоронці корупціонера затримали “на гарячому”.


У Кам’янці “Мерседес” на пішохідному переході збив двох дівчат. 17-річні кам’янчанки саме переходили перехрестя проспекту Грушевського та вулиці Драй-Хмари. Як раптом на дівчат наїхав “Мерседес Компресор Т180” просто на пішохідному переході.



З очікуваним виходом у світ чергового роману, Макс Кідрук вирішив рушити в тур Україною. Знайомить письменник 100 міст із книгою “Не озирайся і мовчи”. Кам’янцю - Подільському презентували роман 13 грудня. Як то було - бачили “20 хвилин”.



14 грудня по вулиці Північна загорівся маршрутний мікроавтобус. Ймовірна причина - коротке замкнення електромережі автомобіля. На щастя, ніхто не постраждав.



Подільський центр професійно-технічної освіти проводить навчання робочих кадрів десятків спеціальностей. Студенти таких закладів особливо потребують здобуття практичних навичок. А 15 грудня училище доповнилося унікальним центром з сучасним обладнанням.
 


 

Коментарі
keyboard_arrow_up