ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити
  • “20 хвилин” пропонує згадати у традиційній рубриці, чим жило місто минулого тижня.
     

18-річна кам'янчанка 10 квітня під час словесного конфлікту нанесла кілька ударів в обличчя 24-річному хлопцеві та вихопила у потерпілого мобільний телефон марки «Lenovo А1000». Детальніше за посиланням.

 

Кам’янець-Подільський історичний музей-заповідник представляє Україну на «Museum Dance-off 5». Його працівникам вдалося вийти до фіналу конкурсу. 14 травня кам’янецьким музейникам уже за остаточну перемогу необхідно буде змагатися знову із учасниками з Австралії, Великобританії, США, Нової Зеландії, Канади, Мексики. Більше читайте за посиланням.

 

11 травня, близько 2.50 години ночі, рятувальникам повідомили про пожежу двох автомобілів на вулиці Миколи Гордійчука, що у Кам'янці-Подільському. Машини горіли через підпал.

 

У Бакоті археологи натрапили на давньоруське поховання. Дослідники виявили могилу молодого чоловіка. Читайте про подію за посиланням.

 

У Кам’янці-Подільському для забезпечення гарячою водою населення необхідно 7,5 мільйонів гривень, проте таких коштів у міському бюджеті немає. З 10 травня місто більше не отримує цю послугу.

Коментарі
keyboard_arrow_up