ТОП-6 новин тижня у Кам’янці, які варті уваги

ТОП-6 новин тижня у Кам’янці, які варті уваги
  • Кам’янець - Подільський співав у “Караоке на Майдані”, мер міста відзнявся у шоу “Страсті за Ревізором”, для поширення оголошень в Кам’янці встановили колони Моріса...
  • Про ці та інші події та більш детально  - далі у матеріалі.

Злодії продовжують наживатися на довірливих кам'янчанах. Їм не важливо у кого красти: чи то пенсіонерка, чи велика сім'я, в якої кожна гривня на рахунку. На тижні крадій “обчистив” житло 89-річної мешканки села Каштанівка. Злодій поцупив 40 000 гривень та 1000 доларів США.

Детальніше - у матеріалі.


У Кам’янці в шахті теплопровідної мережі знайшли тіло чоловіка. Як показали результати судово-медичної експертизи, чоловік помер від ураження струмом. Але поки що усі причини встановлюються.

Більше про інцидент - читайте у публікації.


Мережу облетіла новина про те, що у Кам’янці влітку побувала знімальна група шоу “Страсті за Ревізором”, а перед тим заклади інспектував "Ревізор". А 12 вересня мер Кам’янця - Подільського Михайло Сімашкевич взяв участь у студійних зйомках цього шоу.

Подробиці - у читайте тут.
 


Уже два тижні робоча бригада працює над ремонтом дороги по вулиці Драмгоманова. У міській раді кажуть, що це буде одна із найкращих доріг у Кам’янці - Подільському.
 

Більше фото можна побачити у матеріалі від "20 хвилин".


Вісім циліндричних рекламних колон встановили у Кам’янці - Подільському. На них  з міського бюджету виділено 100 тисяч гривень. Ще таких вісім планують встановити у місті наступного року у різних районах Кам’янця.
Де є ці колони і які плани далі - дивіться у матеріалі від "20 хвилин".


16 вересня, у Кам'янці - Подільському знімали програму "Караоке на Майдані". Три години зйомок, два переможці і маса людей - так відбулися зйомки шоу.

І усе це бачили "20 хвилин".

 

 


 

Коментарі
keyboard_arrow_up