ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити
  • Давньоруське поховання жінки із дитиною, вегетаріанство у Кам’янці – Подільському, крадіжка кущів троянд із міського парку…
  • І це далеко не весь перелік подій, якими жив Кам’янець – Подільський останні сім днів.
  • Журналісти «20 хвилин» пропонують проглянути огляд подій, котрі мали місце у Кам’яні – Подільському минулого тижня.

1.

Справжнім відкриттям минулого тижня стала новина про те, що у Бакоті археологи віднайшли давньоруське поховання – могилу молодої жінки та дитини. Учасники експедиції зафіксували розкопки на світлині, від яких перехоплює подих. Дослідники стверджують, що ця «знахідка» дає поштовх до продовження вивчення цієї території.

А деталі можна проглянути у матеріалі від «20 хвилин.

2.

На перехресті вулиці Князів Коріатовичів та проспекту Грушевського вже майже завершили роботи з облаштування нового пішохідного переходу. Планують зробити ще один перехід, ідентичний цьому, на протилежному боці дороги. Але поки тривають робити над першим. Знаєте, скільки коштує цей перехід Кам’янцеві?

 Читайте про це у публікації.

3.

Вегетаріанська кухня сьогодні в тренді. Обіди без м’яса попитом користуються не лише серед прихильників категоричної відмови від їжі тваринного походження, а й серед тих, хто турбується про свій щоденний раціон. Але у Кам’янці – Подільському поки немає вегетаріанського кафе. А чи рентабельно його створювати у місті?

Читайте матеріал від «20 хвилин».

4.

Минулого тижня всю мережу сколихнула новина про те, як із парку Героїв Євромайдану троє невідомих викопали близько 20 кущів троянд. Зловмисники, схоже, не знали, що весь цей час їхню крадіжку записувала камера відеоспостереження.

Переглянути відео із камери, до речі, можна тут.

5.

Які ліки і де у Кам’янці можна отримати безкоштовно? (згідно із програмою «Доступні ліки» від МОЗ). У нашому місті є 5 аптек, де ліки можна отримати на безоплатній основі, маючи попередній рецепт лікаря.

Інфорграфіку із безкоштовними ліками та адреси аптек, де їх можна отримати, читайте у матеріалі від «20 хвилин».

6.

ДТП. У Кам’янці – Подільському два ранки пспіль починалися із аварій. Перша сталася 6 квтіня, на перехресті проспекту Грушевського та вулиці Північна. Унаслідок ДТП, пасажирка однієї із автівок потрапила до лікарні.

Друга – 7 квітня. На перехресті вулиці Пушкінська та проспекту Грушевського "Mazda" зіткнулася із "ВАЗ-2105». Винуватець аварії зник із місця ДТП. Поліція просить допомоги у кам’янчан.

7.

У Кам’янці – Подільському вже всьоме проходить конкурс «Шкільний вальс» Сьогодні, 6 квітня, участь взяли 274 учасника, що представляли 18 навчальних закладів міста.  Переможців визначали у трьох номінаціях: "Велика група", "Мала група" та "Танцювальна пара".

Фотографії усіх учасників, а також результати конкурсу можна подивитися у публікації.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up