ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити
  • Завершився перший тиждень травня 2017-го року.
  • Ці сім днів у Кам’янці були насиченими на різні події.
  • Журналісти «20 хвилин» нагадають вам, чим жив Кам’янець – Подільський минулого тижня у традиційному огляді подій.

 

1.

Шахраї продовжують виманювати у довірливих кам’янчан гроші із банківських рахунків. Так, 2 травня, зловмисник поцупив у пенсіонера 15 500 гривень. Шахрай надіслав смс-повідомлення на мобільний телефон 70-річного кам’янчанина. А чоловік зовсім не здогадувався, що насправді його карточка в порядку, а такий прийом використовують злодії.

Більше про це – читайте за посиланням.

2.

Журналісти «20 хвилин» вирішили з’ясувати , чи є де велосипедистам їздити у Кам’янці? А також дізнавалися про заплановані зміни у мережі велосмуг міста. Створили також велокарту, де можна подивитися й проаналізувати ситуацію із велодорідками та смугами рузу для велосипедистів у Кам’янці.

Все це – в ексклюзивному матеріалі від «20 хвилин».

3.

У Кам’янці сталася трагедія на будівництві. На 63-річного працівника впала плита. Прикрий інцидент мав місце 4 травня, близько 16.30 години. 63-річний кам’янчанин разом із колегами працював на 4 поверсі майбутньої новобудови. Під час будівельних робіт плита зірвалася і впала просто на чоловіка.

Детальніше – за посиланням.

4.

У Кам’янці – Подільському цим вікендом пройшов фестиваль кави. «Кам’янецька турка» шанувальників напою збирає уже 4-ий рік поспіль.

Що цікавого можна було побачити на фесті – дивіться репортаж від «20 хвилин»

5.

У Кам’янці наприкінці минулого місяця невідомий викрав термінал поповнення рахунків. Правоохоронцям вдалося встановити особу крадія. 26-річному кам’янчанину тепер загрожує максимальне покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Більше про це можна прочитати тут, перейшовши за посиланням.

6.

У Кам’янці – Подільському тепер можна побачити дві Старі фортеці. Одна з них, щоправда, її мініатюрна копія. А ще окрім найвідомішої історичної пам’ятки Кам’янця, у музеї мініатюр «Замки України» наразі можна побачити ще 13 замків.  Загалом обіцяють, що експонатів буде 16. Два останніх довезуть до урочистого відкриття музею.

Фотографії експонатів можна побачити у публікації від «20 хвилин».

7.

У Кам’янці завершився «Grand-fest-2017» Участь у цьогорічному «Grand-fest-2017» взяло майже 1000 талановитих дітей. Відомий український хореограф Сергій Костецький провів танцювальний флеш-моб у Старому місті.

Як це було – читайте у матеріалі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Коментарі (2)
keyboard_arrow_up