У Кам'янці-Подільському курсуватимуть нічні маршрути

У Кам'янці-Подільському курсуватимуть нічні маршрути
З 18 січня у місті стартує тестовий проект нічних перевезень кам'янчан у громадському транспорті.Таке рішення прийняли сьогодні під час засідання виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради.

Оскільки це лише пілотний проект, то самі ж пасажирі дадуть остаточну відповідь на питання : «Чи доречними є «нічні» маршрутки?». Протягом 10 днів з моменту старту проекту планується вивчення ситуації. А щоб досягти максимальної об’єктивності, залучатимуть до співпраці й громадські організації Кам’янця.

Тож, з 18 по 28 січня маршрутки №1,№ 4 та №6 курсуватимуть містом з 22.00 години до першої години ночі. Для кожного рейсу виділено по 2 чергові автомобілі.

У графіку детально описано розклад руху маршрутних таксі в нічний час доби.

Коментарі (3)
  • Анонім

    19.01 о 12.00 на макрорайоні дійсно підїхала 6-ка наполовину запонена. Я думаю такі перевезення можуть бути рентабельними(особливу влітку), щоб там не говорили перевізники. Зручним це буде не лише для молоді, як було сказано нижче, а й для людей, які добираються на нічний київський поїзд (рініше лише таксі) і у яких закінчуються пізно робочі зміни.

    До речі такі чергові маршрутки вже дуже давно є у різних містах
  • Анонім

    Для молоді це точно додасть зручності .
  • Гість

    Краще б накінець пустили тролейбус. Гроші на нього збирали всім містом, і так нічого не вирішилось!
keyboard_arrow_up