У Кам’янці горів гуртожиток. Вогнеборці врятували 150 студентів

У Кам’янці горів гуртожиток. Вогнеборці врятували 150 студентів
Фото із сайту ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Вчора, 6 листопада, ввечері вогнем зайнялась кімната на 3 поверсі гуртожитку Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу.
  • Рятувальникам вдалось евакуювати 150 студентів.
  • Причина пожежі - забавляння з вогнем.

Новина про пожежу в гуртожитку, де проживають студенти із обмеженими фізичними можливостями, облетіла вмить все місто. Варто віддати належне рятувальникам, які миттєво зреагували та евакуювали 150 студентів.

Вчора, 6 листопада, о 23:42 годині до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення. В ньому йшлось про те, що в Кам’янці по вулиці Годованця горить будівля. Зайнялось у кімнаті на 3-му поверсі 4-поверхової гуртожитку Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу. В цьому гуртожитку живуть діти віком від 15 до 18 років з фізично обмеженими можливостями, захворюваннями опорно-рухової та нервової системи, а також з психіатричними вадами.
Як інформує прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області, пожежно-рятувальні підрозділи міста негайно прибули за вказаною адресою. Надзвичайники разом з персоналом евакуювали 150 дітей, серед яких 31 - з дитячим церебральним паралічем та 10, які самостійно не могли пересуватися. Опісля вогнеборці приступили до гасіння пожежі в одній із кімнат гуртожитку. Вогнище охопило 12 кв.м. кімнати. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в засобах захисту органів зору та дихання.

Пожежу локалізували о 23:53, а ліквідували о 23:55. До ліквідації пожежі залучалось 4 одиниці техніки та 13 чоловік особового складу.

Попередня причина пожежі – дитячі пустощі з вогнем.

На щастя, під час пожежі ніхто не постраждав.

Коментарі
keyboard_arrow_up