У Кам’янці планують створити «сонячні зарядки» для гаджетів

У Кам’янці планують створити «сонячні зарядки» для гаджетів
У місті планують впровадити сонячні конструкції, за допомогою яких можна буде заряджати гаджети. Закупили уже 5 сонячних батарей.

Про наміри створити сучасні, екологічні пристрої для заряджання енергією смартфони, планшети та інші необхідні гаджети розповів на своїй сторінці у Facebook міський голова Михайло Сімашкевич.

Для реалізація модернізованого екопроекту залучили талановиту та перспективну молодь. Студенти коледжу будівництва, архітектури та дизайну презентували  проекти, котрі розробили для проектування майбутньої точки заряджання гаджетів. Розглянули аж тринадцять проектів із ескізами та їх описами.
До уваги представники місцевої влади прийняли три найбільш креативних на їх думку ідеї. Сподобалась альтанка з дахом, котра має форму книги, в яку вбудована сонячна батарея. Всередині даху буде чималий перелік цікавих фактів і історії міста. Друге місце зайняв проект під назвою "Птах миру". Конструкція має у вигляд голуба,  що із крил випромінює енергію сонця. І третє місце - проект студентки Ляховської Анни.

Очільник міста подякував  студентам за їхню наполегливу роботу і як винагороду отримали 500, 300 та 200 гривень. 

Коментарі
keyboard_arrow_up