У Кам’янці стартував третій театральний фестиваль “Комора”

У Кам’янці стартував третій театральний фестиваль “Комора”
  • Чотири дні насиченої театральної програми: комедії, драми, трагіфарси, казки-феєрії, містичні вистави...
  • Усе це та більше зможе побачити кам’янчанин з 19 по 22 жовтня включно, адже у Кам’янці стартував третій театральний фестиваль “Комора”
  • Журналісти “20 хвилин” були на відкритті події і вже готові ділитись враженнями.

Актори поспіхом носять декорації. Нервово поглядають на годинник, замислюючись про свій майбутній виступ: “А чи все ми взяли? А чи зрозуміє глядач, що я хотів передати?” Не так то й багато часу на роздуми - декорації до гримерної і за декілька хвилин на сцену. Ввійшовши до РЦКіМ “Розмай” розумієш, що тут цей структурований хаос не спроста. За декілька хвилин стартує третій театральний фестиваль “Комора”. І цього року фест обіцяє здивувати!

Робоча атмосфера надихає. Тут кожен знає, що йому слід робити: надати акредитацію журналістам, провести гостей, зустріти поважне журі, підтримати нервуючих акторів. Але все змінюється, коли відкривається фестиваль.

Цьогорічне відкриття “Комори” припало на 19 жовтня. Яскравим виступом мімів та ліричним танком розпочався третій театральний фест у Кам’янці - Подільському.

А потім у шевченківську містику поринув глядач, адже на сцені - театр-студія “Тандем” із Кам’янця. 9 акторів показали інсценізацію містерії “Великий льох”.

Театр "Тандем". Вистава "Великий льох"

Нагадали про те, що вічне, цнотливе та палке кохання існує актори театру-студії “Парадокс” із Одеси. Вистава “Мелодія” додала в настрій глядачам лірики та чуттєвості.

Тетар "Парадокс". Вистава "Мелодія"

Театральну естафету прийняли актори із Києва, естрадний театр “Шарж”. Актори повідали про життя знаної української художниці - Марії Примаченко у виставі “Райська земля”.

На жаль, театр-студія “В.Т.и.К” із Воскресенська, Миколаївської області не зміг приїхати. Фантасмагорією дивували глядачів актори народного театру “Тандем” із Кам’янця. У виставі " Ціна бажання" йшлось  про людські бажання й прагнення бути щасливим. Але за все треба платити. 

Театр "Тандем". Вистава "Ціна бажання"

А закрили перший день фестивалю “Комора” народний театр “Лінк” із виставою у стилі стім-панк “Тіно”.

Якщо ви раптом не мали змоги потрапити на перший день “Комори”, то не впустіть нагоди. На щастя, фестиваль триватиме ще три дні. У “Коморі” кожен знайде щось для себе. Програму дивіться тут, за посиланням.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up