Юним кам’янчанам безкоштовно показали “Пригоди Паддінгтона 2”

Юним кам’янчанам безкоштовно показали “Пригоди Паддінгтона 2”
  • Сьогодні, 31 січня, у Кам’янці для дітей-сиріт, дітей-інвалідів та дітей учасників бойових дій влаштували безкоштовний кінопоказ.
  • Юні кам’янчани переглядали популярну кінострічку “Пригоди Паддінгтона 2”

Автор тексту та фото - ОЛЬГА Фортельна

Сьогодні, 31 січня для дітей-сиріт, дітей-інвалідів та дітей учасників бойових дій у кінотеатрі “Сінема” показали нову стрічку “Пригоди Паддінгтона 2”.

Богдан Закордонець, організатор заходу, розповідає:

“Охочих переглянути фільм було чимало, тому протягом дня ми виділили три безкоштовні сеанси для діток (о 10:00 годині, 14:00 та 16:00). Загалом кожен сеанс відвідало не менше сотні дітей, віком від 4 до 18 років. Діти, які прийшли на кінопоказ, - це учні місцевих шкіл. Значну фінансову підтримку в організації заходу надали “Вольга Україна” та ТЗОВ “Поділля метал”. Фільм “Пригоди Паддінгтона 2”  було обрано для показу з кількох причин. Картина отримала хороші відгуки у прокаті. Стрічка спрямована на різні прошарки дитячої аудиторії. І загалом це кіно має добрий посил, бо розповідає про сімейні цінності”.

 

На фото Інна Леонідівна зі своїми учнями.

Інна Леонідівна, вчитель ЗОШ І-ІІІ ступенів № 12:

"На фільм я прийшла з чотирма своїми учнями. Діти дуже радіють можливості подивитися історію про ведмедика Паддінгтона".

На фото Марина Миколаївна зі своїми підопічними.

Марина Миколаївна, вчитель школи-інтернату для слабозорих дітей:

“Про показ стрічки дізналася з Фейсбуку і запропонувала у школі. Всі погодилися. Тим більше, деякі дітки дуже хотіли подивитися цей фільм, бо бачили першу частину, яка їм сподобалася. Сьогодні я та мої колеги-вчителі супроводжуємо 21 школяра. Сподіваємося на хороші враження”.

Олександра, волонтер:

“Діти виглядають щасливими. Один хлопчик так радів, що після закінчення фільму всім давав п'ять. А інший, заходячи у зал захоплено кричав: “Це ж бутерброди Паддінгтона!”( ред. - бо перед показом всім діткам роздавали смачну “фішку” фільму - трикутні сандвічі).

 

 

 

Коментарі
keyboard_arrow_up