З Кам’янця до Хотина бігли спортсмени. У місті пройшов напівмарафон

З Кам’янця до Хотина бігли спортсмени. У місті пройшов напівмарафон
  • Сьогодні, 23 квітня, відбувся напівмарафон “TWO FORTRESS - 2017”.

  • Участь взяло близько 40 учасників. Бігли спортсмени понад 20 кілометрів, сполучивши таким чином дві фортеці - кам’янецьку та хотинську.

У рамках відкриття туристичного сезону, що цьогоріч минув під гаслом “Камянець активний! Камянець спортивний!" відбулося чимало заходів. Зокрема, сьогодні, 23 квітня, пройшов ще один - напівмарафон“TWO FORTRESS - 2017”.  Стартував він від фортеці у Кам’янці - Подільському, де попередньо відбулася реєстрація учасників. Далі їм передбачалося пробігти відстань більш, ніж у 20 кілометрів. Фінішували учасники бігу біля Хотинської фортеці.

Серед учасників були і кам’янчани, і гості з Чернівців, Тернополя та Київщини. Журналісти “20 хвилин” цікавилися, що мотивувало їх взяти участь у напівмарафоні.

Наталія Семенович, учасниця з київщини:

“Зазвичай зараз в Україні дуже багато пробігів і так, відносно, недалеко їхати. Тому вирішила приїхати і пробігти”.

Діана Рудавчук, кам’янчанка:

“Тому, що я займаюсь легкою атлетикою і мені це дуже подобається. Це дуже чудово, що люди беруть участь в таких марафонах і ведуть спортивний образ життя”.

Подібні заходи - підтверження того, що спорт - це модно. А разом із Кам’янцем активними й спортивними стали жителі інших міст України.

Коментарі
keyboard_arrow_up