Зоозахисники "Душі бродяги" шукають приміщення для притулку тварин

Зоозахисники "Душі бродяги" шукають приміщення для притулку тварин
  • Волонтери відмовляються від приміщення, яке їм надала міська влада
  • Вони просять поради або допомоги у пошуку приміщення

Волонтери "Душа бродяги" вирішили відмовитись від приміщення, наданого міською владою. На початках зоозахисники доклали величезних зусиль, щоб частково привести його до ладу. Коштами їм допомагали небайдужі кам'янчани.

Проте подальші витрати на ремонт для волонтерів виявилися космічними. Утримання вартуватиме, з урахуванням кількох попередніх місяців, не мало, а саме в районі 9 тисяч гривень.

Влада в облаштуванні будинку не допомагала, стверджує адміністратор групи "Душа бродяги" Анжела Швець.

"Влада вирішила, що «шикарного» приміщення для безхатніх тварин й так достатньо. Яким би великим не було наше бажання та ваша готовність допомогти нам з ремонтом приміщення, ми все одно не готові йти на ризик.  

І ми не застраховані від того, що зробивши ремонт та довівши приміщення до ладу, воно терміново не знадобиться владі чи військовим, на території котрих воно і розташоване.

Не кажучи все про сили та час, вкладені у ремонт, хто нам поверне гроші?Правильна відповідь – ніхто!", йдеться у повідомленні спільноти.

Волонтери не хочуть ризикувати здоров’ям і часом, щоб "потім хтось прийшов на усе готовеньке". 

Наразі зоозахисники у пошуках приміщення під оренду:

"Можливо, хтось запропонує якісь підходящі варіанти чи знає того, хто б міг нам допомогти з пошуком. Дуже сподіваємось на вашу допомогу і те, що разом ми зможемо зробити те, що на жаль не має бажання зробити наша влада. "

Коментарі (1)
  • Людмила Копёнкина

    Приведут в порядок и сразу станет кому-то срочно нужно!Как было с детским танцевальным ансамблем АДЖАНТА!Даже никто не заступился и не помог!
keyboard_arrow_up