“Зв’язок відсутній”: чому у Кам’янці виникли перебої з мобільною мережею?

“Зв’язок відсутній”: чому у Кам’янці виникли перебої з мобільною мережею?
Ілюстративне фото з мережі Інтернет
  • Користувачі послугами телекомунікаційної компанії “Київстар” сьогодні, 19 вересня, скаржились на відсутність мережі у Кам’янці - Подільському.
  • Майже годину кам’янчани не могли ні прийняти виклик, ні зателефонувати іншим абонентам.

Кам’янчани, котрі користуються послугами ТК “Київстар”, сьогодні, 19 вересня, мали проблеми зі зв’язком. Майже годину ( орієнтовно  - з 11.00 по 12.00 годину) не можливо було отримати дзвінок чи зателефонувати комусь. Мобільний інтернет теж був відсутнім. У прес-службі телекомунікаційної компанії журналістам “20 хвилин” пояснили, що причиною тимчасового припинення функціонування мобільної мережі стали зовнішні пошкодження на магістралі Львів-Хмельницький:

“Причиною пошкоджень, швидше за все, стали несанкціоновані земельні роботи. У результаті, абоненти у ряді населених пунктів, у тому числі міста Кам’янець-Подільський, зіткнулись із складнощами в користуванні зв’язком. Спеціалісти “Київстар” негайно розпочали ремонтні роботи на магістралі. Станом на 12 годину цього ж дня роботу мережі в місті Кам’янець-Подільський та переважній більшості інших населених пунктів, що постраждали внаслідок пошкодження магістралі, відновлено у штатному режимі”, - йдеться у відповіді на запит журналістів “20 хвилин”.  
 

Коментарі
keyboard_arrow_up