Білоруський блогер показав красоти України. Зокрема, Кам’янця – Подільського

Білоруський блогер показав красоти України. Зокрема,  Кам’янця – Подільського

Білоруський блогер, Ян Медніс, місяць тому опублікував відео про свою подорож Україною.  У ролику є й кадри із архітекторою Кам’янця – Подільського. 

Як інформує прес-служба Кам’янець – Подільської міської ради, за місяць після того, як Ян опублікував відео на своєму каналі  в YouTube, ролик переглянуло  майже 113 тисяч користувачів.

В описі під відео блогер додав: « Хочу поділитися своєю роботою про визначні пам'ятки України. Мені хотілося побачити Україну як вона є, а не через призму ЗМІ, і відобразити це в timelapse-відеоролику».

Медніс відвідав такі міста, як Київ, Одеса, Білгород-Дністровський, Херсон, Залізний Порт, Львів, Чернівці, Хотин, Кам'янець-Подільський та Бакоту. Повідомляється на http://www.uapost.us.

"Під час поїздки я отримав масу вражень і завів багато цікавих знайомств. Я побачив красиву країну з унікальною і різноманітною природою, багатою історією і самобутньою культурою, дуже схожою на білоруську. Сподіваюся, після перегляду цього відео більше людей дізнається про величезний туристичний потенціал України", - додав білоруський блогер.

Коментарі
keyboard_arrow_up