Фестивалимо із вереснем. Що цікавого заплановано у Кам’янці?

Фестивалимо із вереснем. Що цікавого заплановано у Кам’янці?
  • До міста повернулися студенти, з відпусток приїхали кам’янчани. Вересень у Кам’янці відкриває не лише новий навчальний рік, а й черговий етап фестивалів.
  • Вже цього місяця кам’янчани зможуть поспівати у караоке з Кодратюком, послухати Ореста Лютого, поспілкуватися на форумах та повернутися у першу половину XVII століття.

Осінь продовжує набирати обертів. Зовсім нещодавно відгриміла у Кам’янці остання “RespublicaFEST”, а також вдруге відбулась “Жива бібліотека”. То що далі? Чим Кам’янець спробує здивувати містян та гостей у вересні?


16 вересня

Відбудуться зйомки улюбленого шоу “Караоке на Майдані”. І вести програму приїде незмінний ведучий - Ігор Кондратюк. Поспівати матиме змогу кожен кам'янчанин, який виявить бажання.

Деталі дивіться за посиланням.


17 вересня

 Очікується Кубок України з мотокросу. За звання кращого змагатимуться найпотужніші екстримали. Відбудеться Кубок на трасі села Колибаївка. Початок о 9.00 годині.

 

 


20 вересня

Кам'янчан запрошують на  зустріч із Антіном Мухарським (він же - Орест Лютий). Містяни слухатимуть про “Сувору та лагідну українізацію”. Є вікові обмеження!

 

Більше - у матеріалі.


21 - 23 вересня

Пройде форум “Літсторія”. Такого поєдання історії та літератури у Кам'янці ще не було. 

 

 

Деталі про події - дивіться тут.


21-23 вересня

Ще один форум -   III "Кам'яний острів". В рамках події пройде V Кам'янець-Подільський форум "Ініціативна молодь-2017".

 


 

29 вересня-1 жовтня

Завешить фестивальний вересень «Schola millitaria». Тільки тут можна відчути себе героєм першої половини XVII століття і побачити, як історія оживає на твоїх очах.

Про це трохи більше можна дізнатися за посиланням.


 

Коментарі
keyboard_arrow_up