У Кам’янці завершився третій день фестивалю “Respublica”

У Кам’янці завершився третій день фестивалю “Respublica”
  • Сьогодні, 3 вересня, “RespublicaFEST” завершився.
  • Третій день минув із дощем та  ураганом, а ще було багато потужної музики, експресивних танців та унікальних образів.

Про те, що це останній день “RespublicaFEST” зрозуміло було  з того, що учасники заходу поволі дозбирували свої речі до рюкзаків, скручували каремати, чіпляли на шиї таблички із назвами міст, в які їм до завтра треба повернутися: кому на навчання, кому - на роботу.

“Республіканці” з вигляду трохи змучені, все ж продовжують відриватися до останнього. І навіть буревій тому не завадив.

При вході до main stage стоїть сувора охорона, що не пропусить, не побачивши на руці браслетик із написом “Respublica”. Представників охорони було достатньо і під сценою, і на найвищих точках “валів”.

Фестивальний день тільки розпочався, а  біля головної сцени уже гаряче. Хтось відтанцьовує, наче востаннє, хтось - знімкується на пам’ять, хтось - прощається із новими друзями. На сцені виступали “Tak i Da”. Запалювали “Сметана Band”.

“Сметана Band”

Немало охочих зібралося на головній сцені, аби почути як співає відомий український письменник Сергій Жадан.

Він приїхав  із музичном колективом - “Жадан і Собаки”.

“Жадан і Собаки”

Справжнього трешу додала музика знаного українського рок-гурту “Анна”.

"Анна"

Під їхні композиції найстійкіші утворювали "death wall".

Ще не встиг гурт дограти, як на “Respublic-у” зірвався ураган, а потім влив дощ. Палатки, парасолі, банери зі сцени, головні убори “республіканців” - вітер зносив усе.

Гості заходу спершу злякалися такого раптового вітру, але все ж продовжили відриватися. І, здавалося, що дощ додав ще більше запалу й енергії учасникам.

Але після завершення виступу гурту, дощ переріс у справжнісіньку зливу. Хтось втік додому, хтось - прагнув заховатися у своєму наметі, хтось - біг до Тунелю. Там саме якраз грав гурт “Пирятин”. Дощ розігнав усіх. Але не надовго. Бо вже потім виступали музиканти зі Швейцарії “Death by chocolate”.

На сцені в арт-дворі “республіканці” зібралися, щоб відпочити. Хтось досипав, хтось - читав книгу, хтось - продовжував слухати музику.

Виступали Олексій Дячков, “HINDU”. “Music Factory” ( 6 музикантів з України і 6 - з Німеччини) подарували “республіканцям” свіжої нотки в музиці.

Опісля на учасників фестивалю чекав виступ “daKook-и”, “Blastersex” та “Shortparis”.

В Тунелі грали “Сон Совы”, “Царство Шута”, “Пирятин”, “Dimicandum”, “Black Ballon”.

“Сон Совы”

Так “RespublicaFEST” і завершилась у Кам'янці - Подільському. "Республіканці" роз'їжджаються додому, бо останній цьогорічний open-air фествиаль України закінчився.

 

Коментарі (1)
  • noName

    Блядство, п’янство і наркотики.. коли вже заберуть з нашого міста цей гадюшнік під назвою ""республіка"! клоуни поїхали, а тони мусора залишились.. кучка підарасів заробляють на цьому мільйони, а страждає усе місто
keyboard_arrow_up