Фестивалимо у Кам’янці із жовтнем. Що цікавого заплановано?

Фестивалимо у Кам’янці із жовтнем. Що цікавого заплановано?
  • Вересень поволі передає фестивальну естафету жовтню.
  • Наступний місяць обіцяє здивувати як гостей Кам’янця - Подільського, так і мешканців міста.
  • Не пропустіть улюблений театральний фестиваль,  кубок з повітроплавання, “Октобер-фест” та ще чимало захоплюючого.

Якщо будувати асоціативний ряд, починаючи з “Кам’янець - Подільський - туризм - вікенд -...”, відразу напрошується лаконічне слово, котре підкреслює мету візиту до Кам’янця тисячі туристів. І слово те - фестиваль. Кам’янець - Подільський вміє фестивалити. У цьому місто не поступається ні Львову, ні Києву, ні Одесі. Різнапланові фести щомісяця запрошують гостей з інших міст відвідати “Квітку на камені”. То що цікавого підготували у жовтні?

Ми склали перелік подій, котрими насититься жовтень у Кам’янці. І це не лише фестивалі, а й концерти, гумор-шоу та інше.


1 жовтня

Третій, заключний день фестивалю “живої історії” - “Schola militaria”. Якщо хтось хоче поринути в атмосферу  Кам’янця першої половини XVII століття, то слід приїхати до міста ще 29 вересня. Саме того дня стартує фестиваль.

 


5 жовтня

Найвідоміша кам’янецька КВН-команда презентуватиме глядачеві нову гумористичну програму. Підготували жартівники її до Дня вчителя, тому й назвали “розумною”.Вартість квитка - 40-80 гривень. Придбати їх можна у піцерії “МакСмак” та в магазині “Скринька меломана”. Початок шоу - о 19.00 годині в РЦКіМ “Розмай”.


7-8 жовтня

Один із найбільш мальовничих фестивалів у Кам’янці - осіння фієста “Золота омега”. Фест повітроплавання щороку збирає сотні поціновувачів повітряної естетики. Адже, коли на заході сонця величезна повітряна куля здіймається з-за Старої фортеці - видовище таки змушує затамувати подих.


7-8 жовтня

Паралельно із “Золотою омегою” у Кам’янці відбудеться щорічний “Октобер-фест”. Цього року до міста приїде улюблений український гурт “Мотор’ролла”. А ще обіцяють багато конкурсів та майстер-класів, силових змагань та веселощів.

 

 


19, 20, 21 та 22 жовтня

Третій відкритий театральний фестиваль “Комора”. Де б ще у Кам’янці можна за день проглянути 4-5 вистав від театрів з різних український міст? Вірно, тільки на фествиалі “Комора”. Тим паче, цього року виставу покажуть й актори із Польщі! Квиток на один день коштує 100 гривень, а на всі чотири - 250 гривень. Відкриття фесту - 19 жовтня о 13. 30 годині в РЦКіМ “Розмай”.


22 жовтня

До Кам’янця із концертом приїде Віталій Козловський. Вартість квитка коштує 100-180 гривень. Початок концерту о 19.00 годині в актовій залі коледжу ПДАТУ.

 


27 жовтня

До Кам’янця знову приїдуть гумористи із “Вар’яти-шоу”. Для глядача підготували нову програму.Початок - 19.00 година. Локація: актова зала коледжу ПДАТУ. Квитки можна придбати в піцерії “Мак Смак”, у магазині “Скринька Меломана”.

 


За оновленнями слідкуйте із сайтом "20 хвилин".

Коментарі
keyboard_arrow_up