Кам’янчанка озвучила головну героїню фільму «Гіркі жнива»

Кам’янчанка озвучила головну героїню фільму «Гіркі жнива»
Британська акторка Саманта Баркс та кам'янчанка Катерина Петрашова
  • Канадська стрічка «Гіркі жнива» про трагічну долю українців викликала довкола себе чимало галасу.
  • У центрі фільму – любовна історія Юрія та Наталі на тлі страшного геноциду – Голодомору 1932-1933 років.
  • Кам’янчанка Катерина Петрашова дублювала голос британської акторки Саманти Баркс, яка зіграла у стрічці українку Наталку.

Катерина Петрашова родом із Кам’янця – Подільського, закінчила тут місцеву ЗОШ №12. Випускниця Київського Національного Університету Театру, Кіно і Телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Дівчина навчалася на актора, грає у театрі «Pralnia».

ліворуч - Саманта Баркс, поруч - Катя Петрашова. Світлина із соцмережі

 Катя уже не вперше працює над дубляжем закордонних стрічок. Кам’янчанка озвучувала головну роль у фільмі «Земля майбутнього», одна з головних ролей «Джем і голограми»; мультфільм «Перезамороження 2» роль Герди та голос у мультфільмах «Barbie». А з останнього – дубляж у фільмі «Гіркі жнива». Катерина Петрашова озвучила одну із глоовних героїв канадської стрічи про важку долю українського народу.

Читайте огляд фільму «Гіркі жнива» від блогера "20 хвилин" sheptytska.

«Я щаслива, що торкнулась цього мистецтва і продублювала головну роль. Я обожнюю цю справу і дуже професійну, дружню студію "Ле Дуаєн". Саманта Баркс сказала,що їй пасує мій голос», - поділилася враженнями Катерина Петрашова у своєму дописі в соцмережі.

Пишаємося талановитими кам’янчанами! 

Коментарі
keyboard_arrow_up