У Кам’янці шахраї ошукали онкохворого, представившись працівниками центрального телеканалу

У Кам’янці шахраї ошукали онкохворого, представившись працівниками центрального телеканалу
  • Зловмисники представилися працівниками одного із провідних телеканалалів. Злодії запвнили, що хочуть з’ясувати,яка саме допомога необіхдна кам’янчанину.
  • Після того, як шахраї випитали потрібну їм інформацію, зняли з благодійного рахунку 2300 гривень.
  • Ці гроші збирали на лікування чоловіка.

 Відразу, як 43-річна кам’янчанка дізналася, що у чоловіка виявили онкологічне захворювання, звернулася по допомогу до містян. Бо в сім’ї грошей на лікування не вистачало. У банку відкрили благодійний рахунок і розмістили відповідне звернення у одній із найпопулярніших інтернет-газет міста. Інформує сектор комунікації ГУ НП у Хмельницькій області.

А нещодавно до кам’янчан зателефонував незнайомий чоловік.  Він представився співробітником одного із центральних телеканалів. По той бік слухавки невідомий пояснив, що редакція доручила йому дізнатися, яка саме допомога потрібна чоловікові.

У ході розмови зловмисник отримав особисту інформацію, яка допомогла йому зняти з благодійного рахунку 2300 гривень. Потерпілі звернулися із заявою до Кам’янець-Подільського відділу поліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Наразі з’ясовують усі обставини події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Коментарі
keyboard_arrow_up