Кам’янчанка на шоу “Голос. Діти” і пунктуальна зима. ТОП-6 подій тиждня

Кам’янчанка на шоу “Голос. Діти” і пунктуальна зима. ТОП-6 подій тиждня
  • Черговий тиждень у Кам’янці був вельми багатим на різноманітні події.
  • Якщо ви ще про щось не чули - нагадайтесь чим жило місто упродовж минулого тижня.

“Боммер” - це найстаріший досі діючий кінотеатр у Східній Європі, що дислокується у Харкові. І вже наприкінці грудня упродовж трьох днів там транслюватимуть переможні короткометрівки із кам'янецького фестивалю “Бруківка”. Тож, якщо раптом, ви будете 21. 22 та 24 грудня у Харкові й досі не бачили кращих фільмів кінофесту “Бруківка” - можете переглянути їх у найстарішому діючому кінотеатрі Східної Європи.


29 листопада у Кам’янці сталась ДТП. 26-річна кам’янчанка переходила дорогу по регульованому пішохідному переході, як тут на неї наїхав автомобіль. Дівчину з переломами госпіталізували до реанімації.
 

 


30 листопада, “СД Платформа” черговий раз зорганізувала простір для спілкування між “живими книгами” та активною молоддю міста. Цього разу запросили міського голову Михайла Сімашкевича та народного депутата І скликання Сергія Тимчука. Учасники “Жива Бібліотека” говорили не тільки про студентські роки міського голови. а й про питання політичні й управлінські.


Календар мистецьких подій у грудні в Кам’янці - Подільському уже сформований. Дивіться публікацію, аби знати, чи варто взимку їхати до Кам’янця.


 


Під кінець минулого тижня Кам’янець занурився у зимовий настрій - місто вкрило снігом. Де людей та автівок було не надто багато - білий покрив залишався. Чого не скажеш про місця скупчення людей - перехрестя центральних вулиць або ринку Кам’янця.

 


3 грудня, в ефірі телеканалу “1+1” вийшов черговий випуск популярного вокального шоу “Голос. Діти”. У вокальних боях змагалась і кам’янчанка Олександра Мазур. Але Дмитро Монатік не обрав Сашу для прямих ефірів. Почитати більше й подивитись відео можна у матеріалі від “20 хвилин”.


 

Коментарі
keyboard_arrow_up