Кам’янець готується до середньовічного фестивалю «Форпост»

Кам’янець готується до середньовічного фестивалю «Форпост»
  • Однією із унікальних особливостей Кам’янця – Подільського є те, що місту насправді пасує кожна епоха. Підкреслюють ці перевтілення, зокрема, тематичні фестивалі.
  • Переконатися в цьому вкотре можна уже зовсім скоро. Адже за місяць стартує середньовічний фестиваль «Форпост».

Уже зовсім скоро у Кам’янці – Подільському стартує фестивальний рік. Щомісяця в місті заплановано чимало інтерактивних подій. Так, з 29 квітня по 1 травня Кам’янець вкотре порине в середньовічну епоху, адже у місті пройде фестиваль «Форпост». Подія надихає мужністю лицарів і драйвовістю байкерів, звитягою лучників та ритмікою музикантів.

У програмі  цьогорічного фестивалю «Форпост» :

  • середньовічні бої, від яких перехоплює дух. Глядачі побачать як бої «один на один», так і групові – «п’ять на п’ять» та «всі на всі».
  • концертна програма. Можна стати свідком заворожуючого фаєр-шоу, вуличних танців, придбати собі якусь прикрасу на ярмарку хенд-мейду
  • майстер-класи. Учасники навчатимуться середньовічних танців або готувати власними руками різні речі за старовинними технологіями.

Цього року, як і минулого, бонусом буде драйвовий парад байкерів та виставка мототехніки. На музичній сцені фестивалю виступатимуть рок-гурти з України та Білорусі. Хедлайнер концертної програми – легенда білоруського металу «GODS TOWER».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як у Кам'янці пройшов фестиваль "Форпост" минулого року. 

Фестиваль проходитиме на території Старої фортеці. Вхід на "Форпост" – платний. Якщо встигнете придбати квиток до завтра, 31 березня, то на три дні фесту вхід вам обійдеться у 200 гривень. Якщо купите квиток з 1 по 20 квітня, то його ціна становитиме 350 гривень.  У день фестивалю теж можна придбати квиток. Тоді на один день вхід коштуватиме 150 гривень, а на три дні – 400 гривень.

Купити квиток можна тут.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up