Події тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

Події тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити
  • Відкриття сучасного скеледрому, “маршрутні” зміни у 2018 році, перший вертикальний забіг сходами, затримання наркоторговців...
  • Про ці події та детальніше можна переглянути у традиційній підбірці від “20 хвилин”.

Спробувати себе у скелелазінні відтепер зможе кожен юний кам’янчанин - у місті відкрили сучасний скеледром.  Кам’янець неодноразово приймав чемпіонати із боулдерінгу. Але досі сучасної зали для тренувань не було. 25 жовтня скеледром відкрили. Більше про подію - за посиланням.


25 жовтня відбулося громадське обговорення щодо формування майбутньої автобусної мережі міста. Говорили про можливі доповнення та удосконалення маршрутів громадського транспорту міста. Тож на які зміни можна чекати - дивіться у публікації.


Спорт - то завжди стильно. У Кам’янці постійно намагаються організовувати різні спортивні забіги - то “Туратлон”, то різні квести. А на тижні у місті вперше провели вертикальний забіг сходами однієї із найвищих будівель Кам’янця. Як то було і хто переміг - знають “20 хвилин”.


Продавали канабіс та інші наркотичні речовини, тримали у хаті майже 20 тисяч гривень від проданого. А на тижні правоохоронці затримали трьох наркоділків.  Більше про це - у матеріалі.


 


Унаслідок ДТП, котре сталось у п’ятницю, пішохід потрапив до реанімації. Стан його здоров’я класифікують як “важкий”. У поліції кажуть, потерпілий переходив дорогоу у невстановленому для цього місці. А водій авто не розрахував швидкості.

Про ДТП докладніше - у матеріалі.


 

Коментарі
keyboard_arrow_up