Події у Кам’янці – Подільському, які ви могли пропустити: ТОП-6 новин тижня

Події у Кам’янці – Подільському, які ви могли пропустити: ТОП-6 новин  тижня
  • Кам’янець фестивалив у стилі «ретро», скандальний архієпископ Мстислав відтепер настоятель Богоявленського храму у Кам’янці, у місті встановили велопарковки у формі ключів – і це далеко не всі події, якими жив Кам’янець попередні сім діб.
  • Журналісти «20 хвилин» підготували огляд подій минулого тижня.

1.

3400 гривень штрафу тепер мусить заплатити депутат сільської ради на Кам’янчеччині. Чиновника до відповідальності притягнуто  за вчинення адміністративного корупційного правопорушення. На сесії сільради депутат не розповів про конфлікт інтересів перед тим, як прийняти рішення про передачу йому ж у власність землю.

А більше про це можна дізнатися, перейшовши на матеріал за посиланням.

2.

У Кам’янці серед білого дня злодій зірвав із шиї пенсіонера золотий ланцюжок. 63-річний чоловік саме перебував на території кладовища. Злодій просто підійшов до літнього чоловіка, і поцупив золотий виріб.  

Більше – у публікації.

3.

У центрі Кам’янця з’явилися паркувальні стійки, які викувані у формі ключів. Ця новина не минула повз кам’янчан. У мережі користувачі відразу почали задаватися питаннями про вартість велопарковки і гадали, чому саме таке концептуальне рішення обрали.

А більше - у публікації.

4.

Ім’я архієпископа Мстислава знають чи не в усій Україні, перш за все, як таке, що замішане у скандалі. Священнослужитель, про якого наслухана вся країна, відтепер очолюватиме Богоявленський храм у Кам’янці – Подільському.

Детальніше читайте у публікації від «20 хвлиин».

5.

Пройшов довгоочікуваний «Ретрофест» у Кам'янці. До цйієї події готувалися ще з минулого року. Ретро-кари, вінтажні купальники, бугі-вугі-танці зібрали кам’янчан та гостей міста. Ведучим фесту був Макс Неліпа.

Що ще цікавого було на «Ретрофесті» - читайте та дивіться тут.

6.

Поки у Кам’янці проходив «Ретрофест», на території Старої фортеці змагалися каратисти. Майже сто власників білого кімоно демонстрували дисципліну та силу.

Подивитися світлини можна тут.

Коментарі
keyboard_arrow_up