Стартувала вступна кампанія. Скільки коштуватиме навчання у вишах Кам’янця?

Стартувала вступна кампанія. Скільки коштуватиме навчання у вишах Кам’янця?
Фото з мережі Інтернет
  • Сьогодні, 12 липня, розпочався прийом заяв на вступ до вищих навчальних закладів.
  • У Кам’янці – Подільському є два вищі навчальні заклади: Кам’янець – Подільський національний університет імені Івана Огієнка та Подільський державний аграрно-технічний університет.
  • Скільки коштуватиме навчання у цих вишах станом на 2017 рік - читайте у матеріалі "20 хвилин".

Від сьогодні, 12 липня, і до 26 липня в Україні триватиме набір абітурієнтів до вищих навчальних закладів України. Прийматимуть заяви від абітурієнтів, які вступатимуть до вишів на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання. Відповідно до Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України подання заяв до вишів, за виключенням деяких категорій абітурієнтів, здійснюється виключно в електронній формі, - інформує ресурс «Освіта.ua».

У 2017 році можна подати до дев’яти заяв не більше ніж з чотирьох спеціальностей.

Прийом заяв та документів від вступників починається 12 липня, крім військових вищих навчальних закладів (військових підрозділів вищих навчальних закладів) та закінчується о 18 годині 20 липня для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів та о 18 годині 26 липня для осіб, які вступають тільки на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання.

 Творчі конкурси проводяться у кілька сесій з 17 до 26 липня включно. А вступні іспити проводяться з 21 до 26 липня включно. Співбесіди слід проходити упродовж  21 - 23 липня включно.

Вартість навчання у вишах Кам’янця – Подільського.

У ПДАТУ вартість навчання на денну форму бакалавра на всі спеціальності становить 8900 гривень за рік навчання, а на магістратуру – 11950 гривень. Заочна форма: бакалавр – 5950 гривень, магістр – 7950 гривень. Більше інформації можна знайти на сайті вишу.

У КПНУ навчання на денну форму бакалавра стартує від 8950 гривень за рік навчання і до 11 950 гривень. Заочна форма – 4 950 - 5 950 гривень. Щодо магістратури: денна форма навчання, залежно від спеціальності,  від 8 950 гривень за рік і до 13 950 гривень. Заочна форма -  від 8 950 до 13 950 гривень за рік навчання. Детальніше про вартість навчання залежно від спеціальностей читайте - на сайті університету. Пропозиції щодо державного замовлення в КПНУ – дивіться тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Коментарі
keyboard_arrow_up