ТОП - 5 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

ТОП - 5  подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити
  • Минулий тиждень у Кам’янці  - Подільському був насиченим на різні події.
  •  Журналісти «20 хвилин» підготували традиційний огляд новин за минулі сім діб.  

Тож, що відбулося у Кам'янці минулого тижня?

1.

19-річний кам’янчанин украв машину, аби покатати на ній друзів. Поліція розшукувала крадія авто, а коли знайшла, то виявилося, що юнак поцупив автівку просто, щоб покатати на ній своїх друзів. Незважаючи на такий «альтруїстичний» вчинок, хлопець відповідатиме перед законом.

Більше – тут.

2.

Зловмисники продовжують шукати нагоди, аби легко та швидко обдурити довірливих громадян. Минулого тижня шахрай зателефонував до кам’янчани. Він представився працівником юридичного відділу банку. А після того, як випитав реквізити її банківської картки, зняв з рахунку 18 600 гривень.

Детальніше – за посиланням.

3.

Перше, що бачать гості туристичного Кам’янця – це аж ніяк не фортеця чи Ратуша. Туристів зустрічають вокзали. У якому стані наразі перебуває кам’янець – подільська автостанція та залізничний вокзал – дивіться в ексклюзивному матеріалі від «20 хвилин».

4.

У центрі Кам’янця де-не-глянь – довкола рекламні вивіски. Зовнішня реклама, подкуди, хоч й інформує, проте не завжди естетично доповнює екстер’єр міста. То чи заважає зовнішня реклама кам’янчанам – читайте у публікації від «20 хвилин».

5.

Ще у 2013 році одному із приватних підприємств в оренду було надано землю на території Панівецької сільської ради. Площа ділянки становить 100 гектарів. Вартість землі становить понад 86 мільйонів гривень. Передали її для будівництва сонячної енергостанції. Укладено договір на 49 років. Але підприємець систематично не сплачує орендну плату. Тому її стягуватимуть примусово.

Детальніше – за посиланням.

Слідкуйте за життям Кам’янця – Подільського разом із «20 хвилин»!

Коментарі
keyboard_arrow_up