ТОП- 5 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити

ТОП- 5 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити

За декілька годин другий тиждень 2017-го року добіжить кінця. Упродовж 7 днів Кам’янець – Подільський жив найрізноманітнішими подіями. Журналісти «20 хвилин» це бачили. І підготували традиційну підбірку «ТОП- 5 подій тижня».

 Місто замітало снігом, мешканці Кам’янця обурювалися, що його вчасно не прибирають. За словами поліції, Різдво у місті минуло тихо, а після різдвяних свят кам’янчани напередодні Щедрого вечора колядували та маланкували. А чим ще жив Кам’янець – Подільський останні сім діб?

1. На Різдво у Кам’янці було доволі сніжно. Та так замело, що дорогу Ярмолинці – Кам’янець – Подільський перекрили. Не зважаючи на те, що у Старому місті стояли кучугури снігу, білосніжне вкривало пасувало автентичній архітектурі міста.

2. У Кам’янці – Подільському поліція затримала чоловіка, котрий тільки те й робив, що щось підпалював: авто, приміщення. Хоч «палія» й зловили, та за два дні опісля хтось знову підпалив автомобіль.

3. Гурт «ME-Nots» із Кам’янця – Подільського вирішив спробувати себе на відборі до «Євробачення-2017». Молоді музиканти не надіються на перемогу, але це - чергова можливість показати усім свою роботу.

4. Недавно кам’янчани відзначали Щедрий вечір або свято Маланки. У центрі міста 13-го січня театрали та хористи демонстрували численним глядачам інсценнівкуна моральну тематику. І навіть хуртовина не зважала виставі зібрати довкола десятки кам’янчан різного віку.

5. Журналісти «20 хвилин» вирішили запитати у гостей та мешканців Кам’янця, що на їхню думку слід побачити туристові у місті? Що з цього вийшло – дивіться у відеосюжеті.

Сподіваємося, наступний тиждень буде не менш насичений подіями.

 Залишайтеся із «20 хвилин»!

 

Коментарі
keyboard_arrow_up