ТОП- 5 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити

ТОП- 5 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити

От і добігає завершення черговий календарний тиждень. Упродовж семи днів громадське життя Кам’янця – Подільського поповнилися актуальними подіями. Місто активізувалося у різних сферах життя: мистецтво, освіта, громадський порядок, спорт та інше. То чим жив Кам’янець останні 168 годин – дивіться у традиційній підбірці від «20 хвилин».

1. Тиждень розпочався фактично зі звістки, що у поліцію Кам’янця – Подільського потрібні нові люди. Стартував набір. Він, до речі, триватиме ще не так довго – до 25-го січня поточного року. Тож, встигніть!

2. Кам’янець – Подільський вперше приєднався до міжнародної акції «Museum Selfie Day».  Учаснику акції, що набере у facebook найбільше вподобайок, отримає подарунок від музею. Більше – у матеріалі журналістів «20 хвилин».

3. Жахливе ДТП. Позашляховик врізався у картеу «швидкої». Медпрацівники постраждали, але наразі їхньому життю нічого не загрожує. А от водій позашляховика, який буквально протаранив «швидку», зник із місця ДТП. Детальніше про інцидент – читайте у публікації.

4. Ще один,не менш прикрий, випадок мав місце у селі Вільховець, Кам’янець – Подільського району. Там сільський фельдшер натрапив на понівечене тіло пенсіонерки. Ймовірно, що її вбила рідна донька. Та повсякчас випивала. А через неналежне виконання батьківських обов’язків, її 8-річну дитину забрали до дитбудинку у Хмельницькому. Більше – за покликанням.

5. У Хмельницькому прошов кастинг на популярне телешоу «Розсміши коміка». Загалом із області спробували свої сили 13 учасників. Мешканці Кам’янеччини теж взяли участь. Що із цього вийшло – читайте у матеріалі.

За онолвеннями слідкуйте разом із "20 хвилин".

Коментарі
keyboard_arrow_up