ТОП-5 новин тижня у Кам’янці - Подільському, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Кам’янці - Подільському, які варті уваги
  • Минулий тиждень у Кам’янці був вельми насиченим на різнопланові події.
  • У місті стартував дебютний фестиваль скульптури із дерева, до Кам’янця приїхала знімальна група шоу “Страсті за Ревізором”, масштабна крадіжка із квартири кам’янчанки шокувала містян.
  • Про ці та інші резонансні події детальніше - у підбірці новин за тиждень.

7 серпня у Кам’янці - Подільському стартував дебютний фестиваль “Поділля Woodcraft”. Кам’янчани та гості міста вже познайомилися із скульпторами, котрі за десять днів зі звичайних та нецікавих дерев’яних колод зроблять те, що вражатиме перехожих. А ще містян знайомили із гуртом TORBAN, які приїхали на фестиваль зі Львова.
Упродовж усього тижня майстри працювали на скульптурами. Результати уже видно.


 

У Кам’янці оголосили призов на навчальні збори. Ті стартують, 27 серпня 2017 року.  Призиватимуть військовозобов’язаних та резервістів. Термін проведення навчання - 1 місяць.

Більше - за посиланням.

 


 

Менше місяця залишилося до початку нового навчального року. Кам’янецькі родини уже поступово починають скуповувати потрібні канцтовари для своїх чад, обирати нові черевички та шкільні форми. Журналісти “20 хвилин” вирішили з’ясувати  скільки цьогоріч треба кам’янецьким родинами виділити із сімейного бюджету грошей, аби укомплектувати рюкзак школярика.
Про результат експерименту читайте у матеріалі від “20 хвилин”.


 

Ведуча однієї з рубрик ток-шоу "Страсті за Ревізором" Олена Філонова завітала до Кам'янця - Подільського. Мер міста провів для ведучої екскурсіяю фортецею та музеєм мініатюр. Що саме журналістка перевіряє - наразі невідомо. Але Кам’янець вже чекає на випуск сюжету.

 


Злодії продовжують грабувати кам’янчан, проникаючи до їхніх помешкань. 10 серпня, злодій обікрав квартиру 43-річної кам’янчанки. З домівки жінки крадій виніс майже 20 000 доларів США та золотих прикрас, загальна вага яких становить близько 1 кілограма.

Коментарі
keyboard_arrow_up