ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які варті уваги
  • Минулий тиждень  був надзвичайно насичений на різні події, особливо культурно-масового характеру.
  • У Кам’янці виступила Тіна Кароль, місто приєдналося до святкувань Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, активісти проводили акцію, щоб надихнути кам’янчан на ініціативність. А ще місто повернулося на 100 років назад.
  • А тепер про все це і детальніше.

 

23 серпня, напередодні Дня Незалежності, відзнчають День Державного Прапора. З цієї нагоди у Кам'янці символічно й  урочисто підняли жовто-блакитний прапор. Свято відзначили також молодіжіною акцією, покладанням квітів у пам'ять про загиблих в АТО земляків.
Детальніше про подію - читайте у матеріалі від “20 хвилин”.

 


Представники Всеукраїнської ініціативи  “Активна громада” 23 серпня у Кам’янці організували акцію в підтримку Всеукраїнського флешмобу - «Диванна НЕ/залежаність – українська НЕ/залежність». Посеред Європлощі активісти поставили імпровізований диван і пропонували перехожим посидіти із Нехочухою, а потім - прийняти рішення: долучитися до компанії Нехочухи, чи спробувати щось змінювати.
Акцію закріпили колективним зверненням до міського голови.

Більше - за посиланням.


На цьому тижні відзначали одне із найбільш вагомих для держави свято - День Незалежності України. У Кам'янці святкували тим, що заплітали коси, готували патріотичні квіткові композиції, співали зворушливих пісень. Журналісти "20 хвилин" бачили, як місто святкувало.

 

 

 


Іменита українська виконавиця Тіна Кароль захотіла розпочати свій грандіозний Всеукраїнський тур в підтримку нового альбому саме з Кам’янця. Наше місто першим почуло нові пісні Кароль. Цього тижня, у День Незалежності України, у фортеці співачка дала концерт. Як то було - журналісти “20 хвилин” бачили на власні очі.


 


Тиждень завершився фестивалем “Остання столиця”. Цьогоріч щорічний фест був доволі масштабним: виступали гурти, провели освітні лекції і демонстрували глядачам реконструкторський бій. Захід був видовищним. Хто не був - має змогу подивитися світлини у матеріалі від “20 хвилин”.

 

 


 

Коментарі
keyboard_arrow_up