ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити
  • Минув черговий тиждень, котрий для Кам’янця – Подільського був насиченим на різні події.
  • Журналісти «20 хвилин» нагадають вам, чим жило місто останні  сім днів, у традиційному огляді новин.
1.

Кам'янець відзначив 72-ий День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Із цієї нагоди у Сквері танкістів сьогодні, 9 травня, пройшов урочистий мітинг.



Як це було – дивіться у публікації.

2.

10 травня, у Кам’янці вперше стартував Міжнародний турнір з боксу серед жінок. В рамках цієї події, в ДЮСШ №1 відбулася товариська зустріч між юними боксерками зі Львова та Кам’янця – Подільського.



Побачити світлини та дізнатися більше можна у матеріалі від «20 хвилин».

3.

Новий палеонтологічний музей нещодавно відкрився у Кам’янці – Подільському. Знаходиться приміщення музею у підвалах офісу НПП «Подільські Товтри», за адресою: площа Польський ринок, 6.



Більше про подію – за посиланням.

4.

Тарифи на воду знову зросли. З 12 травня, кам’янчани сплачують за холодне водопостачання та водовідведення за новими тарифами. Зміни затверджені Постановами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).



Деталі – у матеріалі за посиланням.

5.

Журналісти «20 хвилин» зіднавалися у кам’янчан, у які країни Європи вони хочуть подорожувати. Тим паче, рада ЄС  остаточно затвердила рішення про «безвіз» для українців.



Інфографіку дивіться у публікації від «20 хвилин».

6.

Кам’янецька фортеця з’явилася на зображенні пам’ятної монети. Презентуватимуть грошовий знак,  на якому зображена Кам’янець-Подільська фортеця, 18 травня. Номінал монети із Кам’янецькою фортецею, котру Нацбанк України введе в обіг вже 17 травня, складає 10 гривень.



Докладніше – у матеріалі.

7.

14 травня, у Кам’янці – Подільському пройшов фестиваль «Фортеця-фест». Концерт зібрав прихильників твлрчості українського виконавця  MONATIK-а, який був хедлайнером цьогорічного фестивалю. Журналісти «20 хвилин» бачили, як Кам’янець запалював на «Фортеці-фест».


Подивитися, як Кам’янець відкривався під пісні MONATIK-а, можна тут.

Коментарі
keyboard_arrow_up