У Кам’янці створять «ЛОМ». Долучитися запрошують активну й креативну молодь

У Кам’янці створять «ЛОМ». Долучитися запрошують активну й креативну молодь
  • Ліга Об’єднаної Молоді» (скорочено - «ЛОМ»)  – то об’єднання активних та ініціативних, творчих й креативних кам’янчан.
  • 19 липня оголосили про відновлення роботи у «ЛОМ».
  • До об’єднання запрошують активних кам’янчан.

"Ліга Об’єднаної Молоді" повертається! Сьогодні, 19 липня, про це сповістили Євген Касап та Андрій Заєць, представники активної кам’янецької молоді. "ЛОМ" уже функціонував у місті, прбилизно 10 років тому. Тоді до лав організації входили Микола Гордійчук, Валентин Драгомерецький, Михайло Юрчишин. Згодом "ЛОМ" переросли у Молодіжний парламент міста.

На зустрічі активістів сьогодні, 19 липня, обговорили про шляхи подальшої співпраці. Обрали голову об’єднання. Ним став кам’янецький активіст, режисер – Андрій Заєць. Його заступником став Євген Касап. Секретарем – Христина Будурович.

Андрій Заєць, Євген Касап, Лілія Шкира, Христина Будурович

Чому вирішили відродити "ЛОМ"? Євген Касап розповів, що ідея ця виникла тоді, коли на День молоді у Кам’янці він побачив багато активних та творчих людей. Але якби не цей захід, вони б, можливо, не могли себе розкрити повною мірою. Тому "ЛОМ" має на меті стати таким собі майданчиком, де кожен активний кам’янчанин зможе долучитися до організації різних заходів на рівні міста й проявити свої здібності. Так, наприклад, як це було на День молоді.

Міська рада погоджується співпрацювати із "ЛОМ". Це підтвердила Лілія Шкира, заступник завідувача відділу молоді та спорту департаменту гуманітарної політики.

Наразі, до складу ЛОМ  ввійшли представники ГО «Чисті схили», ВГО «Інститут Республіка», ГО «Асоціація юристів міста Кам’янця – Подільського» та інші. Але до кіл "ЛОМ" запрошують кожного.

Тож, якщо ти – активний, творчий чи знаєш, як розвинути Кам’янець – Подільський – "ЛОМ" відкрита до співпраці.

Коментарі
keyboard_arrow_up