Справи Гуменюка та Крайняка досі на паузі

Справи Гуменюка та Крайняка досі на паузі
Кам’янчанина Ігоря Гуменюка за ґратами протримають ще до 21 травня. Саме такий вирок виніс Печерський суд сьогодні, 23 березня.

Сьогодні, 23 березня, о 12.30 годині в столиці відбулося судове засідання, у ході якого розглядали ймовірність подовження  запобіжного заходу для Ігоря Гуменюка. У ході засідання, суддя Гладун постановила, що Гуменюк за ґратами пробуде ще до 21 травня 2016 року. Про це повідомляє ВГО «Сокіл» на власній сторінці у соцмережі Вконтакте.

А вчора, 22 березня, відбулося засідання по справі Сергія Крайняка. Під час засідання суду Сергій «Агроном» вигукував гасла: «Бійся система - нас не зламати! Бійся Аваков - нас не здолати!».

Учасники ВГО «Сокіл» закликають підтримати Сергія, адже «...минулого разу на засіданні було 5 людей(!)». Суд також постановив, що Крайняк пробуде ще під вартою.

Нагадаємо, Ігоря Гуменюка тримають за ґратами, підзрюючи, що саме він був тим активістом, котрий кинув гранату під стінами Верховної Ради 31 серпня 2015 року. Сергій Крайняк теж ув'язнений за підозрою у причетності до бійні під Радою т31 серпня 2015 року.

Коментарі
keyboard_arrow_up