Події тижня у Кам’янці, що варті уваги

Події тижня у Кам’янці, що варті уваги
  • Кам’янчанка у шоу “Модель XL”, гучне ДТП за участю авто служби охорони, Хеллоуін у Кам’янці, транспортна розв’язка на Грушевського-Північній.
  • Про ці та інші події детальніше пропонуємо проглянути у традиційній рубриці.

В Україні Хеллоуін поки повністю не прижився. Якщо більші українські міста починають впроваджувати святкування, то у Кам’янці мешканці ще дискутують: святкувати Хеллоуін чи не святкувати?  Журналісти “20 хвилин” дізнавались думки кам’янчан.Якщо цікаво, що думає Кам’янець - дивіться публікацію.
 


19-річна Катерина Рибакова з Кам’янця взяла участь у шоу “Модель XL” на телеканалі “1+1”. Дівчина судів вразила талією та чітким пресом. Катя отримала усі чотири “так” від експертів та проходить далі в проект. Подивитись випуск проекту і побачити кам’янчанку можна у матеріалі від “20 хвилин”.

 



 

Вже не один тиждень на перехресті проспекту Грушевського та вулиці Північна тривають роботи над транспортною розв’язкою. Майже 900 тисяч гривень вартує проект. Подивитись планування та думки кам’янецьких водіїв можна у публікації.



У Кам’янці пенсіонери отруїлись чадним газом. У своїй квартирі вони займались самогоноварінням. Під час процесу гази та масла випаровувались, що й стало причиною отруєння подружжя. 68-річна жінка померла відразу, а за життя 71-річного чоловіка боряться лікарі.
 


У Кам’янці зіткнулись "BMW" та службове авто державної охорони. "BMW" не надав перевагу в русі службовому автомобілю державної охорони "Peugeot". Більше - за посиланням.
 


 

Коментарі
keyboard_arrow_up