ТОП- 5 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити

ТОП- 5 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити
  • У Кам’янці – Подільському завше щось трапляється. Це – місто актуальних подій.
  • А журналісти «20 хвилин» нагадають вам, чим жив Кам’янець останній тиждень, у традиційній недільній добірці. 

1.

Тиждень у Кам’янці розпочався із сумної звістки. На мікрорайоні «Жовтневий» автомобіль збив двох діток. За словами поліції, хлопчики перебігали дорогу у невстановленому для цього місці. Дітвора – у лікарні.

Більше про це читайте у публікації від «20 хвилин».

2.

У селі Панівці Кам’янець – Подільського району місцева школа виграла комплект побутової техніки. Тепер у трудовому класі сільської школи є і холодильник, і посудомийна машина, і варильна поверхня, і духова шафа.

Яким чином школа села Панівці виграла енергоефективний комплект техніки – про це в матеріалі від «20 хвилин»!

3.

Вартість маршруток у Кам’янці – Подільському все ж підніметься! З 1 квітня 2017 року за проїзд у громадському транспорті треба буде віддавати 4 гривні. Це положення уже затвердив виконком. Натомість проїзд у комунальному громадському транспорті залишиться незмінним – 2 гривні та 50 копійок.

4.

Стало відомим ім’я хедлайнера цьогорічного «Фортеця-фест». До Кам’янця приїде MONATIK. Фестиваль запланований на 14 травня. Вартість квитків на фест коливається від 120 до 240 гривень. За деталями переходьте за посиланням.

5.

Про проблеми у Кам’янці - Подільському

На носі відкриття фестивального й туристичного сезонів у Кам’янці – Подільському. Проте місто ще  абсолютне готове до прийняття потоку гостей з-за кордону чи інших українських міст. Журналісти «20 хвилин» спробували знайти громадські туалети в належному стані. Але… Що із цього вийшло – читайте в ексклюзивному матеріалі.

Нарешті прийшла весна. Про те, що у місті ще недавно побутувала зима, видно із прохолодної погоди та… із відсутністю дорожньої розмітки, «зебр» зокрема. «Зебри» з доріг Кам’янця зійшли разом зі снігом. А це, перш за все, небезпечно. Тож коли кам’янчанам чекати на «розмічені» дороги – читайте у публікації від «20 хвилин».

Залишайтеся із "20 хвилин"!

Нагадайте собі, чим жив Кам’янець – Подільський попередній тиждень.

Коментарі
keyboard_arrow_up