ТОП- 6 подій тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

ТОП- 6 подій тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

Кам’янець – Подільський повністю поринув у весну. Останній тиждень (але перший весняний 2017 року) був насичений різними подіями: і позитивними, і не дуже. Журналісти «20 хвилин» підготували традиційну недільну підбірку, аби нагадати, чим жило місто останні сім діб.

1.

Наразі у Кам’янці одне із найактуальніших питань – підняття вартості проїзду у громадському транспорті міста. Із цього приводу провели ромадські слухання. Перевізники та мешканці міста дискутували про те, чи слід піднімати вартість проїзду у маршрутках. Чим усе завершилося – читайте у публікації від «20 хвилин».

2.

17-річний студент Кам’янець – Подільського коледжу харчової просисловості нарершті знайшовся. Юнак увесь цей час (а це майже місяць) знаходився у друзі у Запорізькій області. Більше – у матеріалі.

3.

Готові фестивалити у Кам’янці – Подільському? Оприлюднено календар найяскравіших фестивалів міста у 2017 році. Дивіться ілюстрований матеріал від «20 хвилин». Кличте гостей із інших міст та країн. Не знаєте, де їх поселити, аби було дешево та зручно?

Не біда – журналісти «20 хвилин» підготували підбірку дешевих хостелів у Кам’янці.

Якщо ви любити гамбургери, тоді матеріал про ТОП-6 фаст-фуд закладів Кам’янця – Подільського вам дуже згодиться!

4.

У Кам’янці дівчина з ножем пограбувала кредитну спілку. Розбійниця винесла 15 тисяч гривень. Але вже зовсім згодом поліція її затримала. Детальніше про скандальний інцидент – у матеріалі.

5.

Трьом юнакам не було чим зайнятися. Гуляючи містом, вирішили викрасти авто. Один із них, будучи  напідпитку, сів за кермо краденого автомобіля. Але малолітній розбишака не зміг впоратися із керуванням автівки, і юнаки спричинили ДТП. Чим все закінчилося – читайте  тут.

6.

Із помешкання кам’янчанки злодій виніс добра на чверть мільйона гривень. Крадій поцупив валюту та золоті прикраси. Детальніше про випадок можете прочитати у публікації.

Слідкуйте за життям Кам’янця – Подільського із «20 хвилин»!

Коментарі
keyboard_arrow_up