ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які варті уваги

ТОП-5 новин тижня у Кам’янці, які варті уваги
  • Лавка на одній опорі, покарання деканові-хабарнику, концерт пам’яті із “Тартаком”, гостре питання перейменування вулиць…
  • Про це та більше - у традиційному огляді новин тижня.

9 жовтня у Кам’янці - Подільському встановили чотири незвичні лавки. Унікальні вони тим, що мають лише одну опору. Журналісти "20 хвилин" знають, у скільки обійшлись лавиці. Читайте у публікації.

 

 


Ввечері 11 жовтня у Кам’янці сталась ДТП.  “Газель” наїхав на пенсіонерку. Жінка від отриманих травм померла на місці. Більш детально про інцидент - за посиланням.

 

 


Влітку цього року все місто облетіла новина про те, що декан економічного факультету КПНУ “погорів” на хабарі - вимагав від студента 5 200 гривень, щоб абітурієнта зарахували на 2 курс. На днях стало відомо, що хабарника на рік позбавлено права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій. А також він сплатить штраф, розмір якого може вас здивувати. Детальніше про подію - у матеріалі “20 хвилин”.



11 жовтня, відбулось чергове засідання топонімічної комісії. Розглядали питання про перейменування вулиці Суворова та провулку Піонерського. Якщо з останнім особливих проблем не виникало, то мешканці вулиці Суворова категорично проти перейменування. Що із цього вийшло - дивіться тут.


14 жовтня Україна відзначила День захисника, День козацтва. У Кам’янці напередодні свята провели чимало різних заходів. Найбільш очікуваний був запланований на вечір - концерт легендарного гурту “Тартак”. Журналісти “20 хвилин” були на концерті і мають для вас матеріал.


 

Коментарі
keyboard_arrow_up