ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити
  • Стартував новий тиждень. Але й минулі сім діб у Кам’янці були багатими на різні події.
  • Пропонуємо вам згадати, чим жило місто з 27 березня по 2 квітня включно.
  • Для вас – традиційний огляд подій у Кам’янці – Подільському.

1.

Улюблений кам’янецький КВН-щик Володимир Черняк уже тричі підкорював сцену популярного шоу «Розсміши коміка». Учетверте жартівник на гумористичну програму прийшов зі своєю колегою, єдиною пані в колективі «Нашого формату» - Інною Богатир. Кам’янчанам не вистачило зовсім трішки, аби розсмішити коміків та виграти  100 000 гривень.

Переглянути відео та почитати детальніше можна, перейшовши за посиланням.

2.

П’яний 20-річний мешканець Городоцького району ввірвався до помешкання своєї дівчини. У пориві гніву він бив 20-річну кам’янчанку спершу руками по обличчю, а потім кухонним ножем наносив удари у скроню. Жахлива картина розгорталася на очах у їхнього спільного сина. Жінка наразі у лікарні.

Більше про прикрий випадок – читайте у матеріалі.

3.

 29 березня, до Кам’янця – Подільського з робочим візитом приїхав заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк. Мета приїзду замміністра -  огляд стану доріг Кам’янця та Кам’янець-Подільського району, а зокрема й ділянки, знану як “тещин язик”.

Що про кам’янецькі дороги сказав замміністра – читайте тут.

4.

У ДТП на Буковині загинула кам’янчанка. Кам’янчани зупинилися на узбіччі, аби поремонтувати свою автівку. Але в цей момент них наїхала вантажівка. Внаслідок ДТП 44-річна жінка загинула.

Детальніше про страшну ДТП – тут.

5.

Вже третій день як вартість проїзду у маршрутках Кам’янця коштує 4 гривні. Але чи підніметься вартість проїзду в громадському транспорті у нічний час? Ні, поки його не планують піднімати.

Подивитися графік руху автобусів, до речі, можна тут.

6.

На носі  відкриття туристичного сезону у Кам’янці – Подільському. Саме після 21 квітня до Кам’янця рине натовп туристів. Побачити Перлину Поділля приїдуть також і гості з-за кордону, тому важливо, аби персонал закладів харчування знав іноземні мови (хоча б англійську). А надто, якщо це кафе знаходиться у Старому місті. Журналісти «20 хвилин» вирішили провести експеримент, аби перевірити, чи добре персонал деяких закладів харчування у Старому місті знає англійську мову.

Що із цього вийшло – читайте ексклюзивний експеримент від «20 хвилин».

7.

Вечірнє освітлення дуже важливе для будь-якого міста. Якщо центр у Кам’янці освічується добре, то далі від центру є невеличкі вулички, провулки, якими лячно пройтися ввечері. Журналісти «20 хвилин» спробували з’ясувати, чи бути вечірньому освітленню в нецентральних частинах міста.

Читайте деталі - за посиланням.

Коментарі
keyboard_arrow_up