Фен та утюжок: чи справді все зло від них?

   У цьому пості я хочу розвіяти міф про шкідливість фену та утюжка. Та навіть більше, навчити вас використовувати їх із користю для волосся. Заінтриговані?)) Але про все по порядку :)

   Як тільки дівчина збирається "реанімувати" своє волосся, всі те і діло що кричать їй навіки забути про термоприбори. Мені, в цьому сенсі пощастило: за структурою моє волосся ідеально пряме. Ну гаразд, а що робити іншим, в кого волосся сухе та схильне до пористості??

   Дорогі дівчата, наша проблема в тому, що ми відносимось до всього занадто легковажно!! Але ж, якщо один технічний геній вигадав для нас фен, цілком логічно, що інший винайшов чудовий засіб захисту)) А саме, термозахисні спреї та креми.

   Отож, виводжу перший важливий постулат: не варто боятися термоприборів, варто просто використовувати термозахист при КОЖНОМУ їхньому використанні! Вийнятків тут бути не може.

   Пам'ятаю, як і я колись, у свої 17 років безжально "витягувала" волосся на найвищих температурах без жодного термозахисту. Цілком логічно, що вже за кілька місяців мене чекав "сюрприз" у вигляді посічених кінчиків.

   А ось зараз, коли я з головою підійшла до вирішення цього питання і купила хороший термозахист, таких проблем не виникає. Навіть більше: волосся витглядає ідеально прямим, блискучим та м'яким на дотик)) Ну хіба не мрія? :)

   Мабуть, кожній, яка дочитала до цього моменту стало цікаво, а який же це я термозахист використовую?) При підборі свого ідеального засобу я перечитала чимало відгуків і порад. І зрозуміла ось що: спрей у якості термозахисту є дуже слабким продуктом. По суті, підійде лишень під фен і лишень ідеально здоровому волоссю. Набагато дієвішим є саме термозахисний крем.

  Мій вибір пав на крем від Loreal "Absolut Repair". Продається він у відділах професійної косметики для волосся або ж на сайті makeup.ua (саме там я і замовляю, проста реєстрація, доставка по Україні два дні).

   Користуюсь я цим засобом майже пів року і задоволення моє немає меж)) Нарешті я можу закручувати, вирівнювати, робити різноманітні укладки без боязні зіпсувати волосся)) А після цього крему локони блистять і дуже приємні на дотик :)

   Тааак, обіцяла ще вам розказати, про секрети застосування фену))) Можу виділити два основних:

   1. Для створення об'єму і візуального збільшення густини суши волосся вниз головою. Так створится ефект густої "гриви" ;)

   2. Для ідеальної гладкості розділи волосся на прядки і суши кожну в напрямку росту волосся (згори вниз), паралельно розчісуючи їх гребінцем з дрібними щетинками.

 

   Сподіваюсь, цей пост виявився для вас цікавим та пізнавальним :))

   А наступного разу я розповім про способи домашнього висвітлення волосся))) БЕЗ ФАРБИ! Все органічне та з користю))))

   До нових зустрічей ;)

   

Коментарі (0)
Фен та утюжок: чи справді все зло від них?

   У цьому пості я хочу розвіяти міф про шкідливість фену та утюжка. Та навіть більше, навчити вас використовувати...

Весняне випадіння волосся: коли бити на сполох?

    Всім величезний привіт))) Мабуть, із приходом весни ти почала помічати на розчісці більше опалих волосинок....

Вся правда про шампуні: а ти знала, чим миєш волосся?

Таке, здавалося б, просте запитання має свої підводні камені. Яку тільки "лапшу" на вуха нам не вішають вітчизняні виробники:...

Від знищеного блонду до розкішного волосся: історія однієї волосяної маньячки

 Всім привіт! На перший погляд моя історія може здатися досить простою та банальною: поступивши на перший курс університету...

keyboard_arrow_up