Весняне випадіння волосся: коли бити на сполох?

    Всім величезний привіт))) Мабуть, із приходом весни ти почала помічати на розчісці більше опалих волосинок. Цілком зрозуміло, що тебе це може шокувати та наштовхнути на різні думки...

     Але не варто завчасно перейматися!. Коли випадіння є нормою, а коли краще звернутись до лікаря?

   По-перше, з початком осені та весни наш організм морально втомлюється і волосся справді випадає трохи більше, аніж зазвичай. Пов"язано це із нестачею вітамінів та значним ослабленням імунітету. В такий період краще налягати на свіжі овочі та фрукти, пити не менше 1,5 літри води та уникати стресів. Зрозуміло, що із сучасним темпом життя це не завжди вдається. То що робити у такій ситуації?

   1. Придбати вітамінний комплекс. Полиці аптек просто "гнуться" під різноманніттям різних вітамінок, але ціни, звісно ж, теж "кусаються" не на жарт. Я пропоную вчити так: прийти в аптеку і окремо придбати вітаміни групи B, E, A і C. Щодня після ситного обіду приймати ці чотири таблеточки. Загалом, курс триває один місяць. Якщо назвати з вище перечислених один мій улюблений вітамін - це, звісно ж, вітаміни групи B. Ми їх втрачаємо під час стресу, недосипу, а від цього і страждає наше волосся. З ними я помітила не тільки скорочення випадіння, а і значний приріст))

P.S. Я нікого не закликаю до самолікування, все, що я перечислила вище - просто звичайні вітаміни, які рекомендується приймати здоровим людям двічі на рік.

 

  2. Після того, як ми поповнили нестачу вітамінків, переходимо до зовнішнього впливу))) І найпростіший крок - це масаж шкіри голови. Робити його слід обережно, кінчиками пальців, ледь-ледь торкаючись шкіри голови. Для максимального розслаблення капни на розчіску краплю ефірного масла грейфруту чи розмарину і розчеши свої локони.

Також, хороший помічник при випадінні волосся - це реп'яхова олія. Придбати її можна в будь-якій аптеці за доступною ціною: приблизно 25-30 гривень. Перед кожним миттям голови втирай у корені підігріту реп'яхову олію та залишай на 30-40 хвилин. Реп'яхова олія зможе не тільки зупинити випадіння, а й пришвидшити ріст волосся! Головне, залишати її саме на шкірі голови, не торкаючись довжини волосся.

 

 І ось ми підібралися до висновку: весняне випадіння волосся - цілком звична річ, з якою бореться майже кожна друга дівчина. Стреси, недосипання, неправильний спосіб життя теж добавляють проблем до цього "букету". АЛЕ!!! Якщо ви помічаєте, як втрачаєте цілі волосяні клубки - не гайте часу, а мерщій поспішайте до лікаря!! Не варто заздалегідь хвилюватися, він є професіоналом своєї справи і обов'язково вам допоможе.

 

До нових зустрічей! ;)

 

Коментарі (3)
  • Татьяна Коваленко

    З цією проблемою я стикаюся з року в рік, щовесни та осені. І щоразу біжу в аптеку за вітамінами, щоб хоч трохи припинити випадання. На цей раз купила комплекс для волосся Альпента. Курс лікування націлений на тривале відновлення волосся, тому не варто чекати чудес через тиждень використання, їх просто не буде. На даний момент я приймаю Альпента другий місяць і випадання волосся припинилося, а ріст посилився, з'явилися нові волосся, що не може не радувати.
  • Оксана Краско

    У мене почали дуже лізти волоси, як ніколи. Чи то нова шапка так подіяла, чи не знаю, в чому проблема. І оліями користувалася, і дорогий шампунь собі купила, нічого не допомагає. Вже зовсім відчайдушно, але подруга порадила спробувати капсули Альпента, це спеціальний комплекс для волосся. Почала приймати і не чекала, що допоможе, але все виявилося дуже круто) Пропила я курс три місяці. За цей час волосини нарешті перестали випадати, перестала збирати по всій ванній і квартирі свої довгі волосини. І в цілому стоячи помітно поліпшилися, стали більш об'ємними, і навіть забруднення стали менше, мою тепер два рази в тиждень і от. Я дуже задоволена))
  • Марина Лашина

    Весною в мене волосся теж лізло, але в межах норми. Я просто маски робила з гірчицею і Альпента приймала. Цей комплекс допоміг, привiв волосся до ладу і зупинив випадання.
Фен та утюжок: чи справді все зло від них?

   У цьому пості я хочу розвіяти міф про шкідливість фену та утюжка. Та навіть більше, навчити вас використовувати...

Весняне випадіння волосся: коли бити на сполох?

    Всім величезний привіт))) Мабуть, із приходом весни ти почала помічати на розчісці більше опалих волосинок....

Вся правда про шампуні: а ти знала, чим миєш волосся?

Таке, здавалося б, просте запитання має свої підводні камені. Яку тільки "лапшу" на вуха нам не вішають вітчизняні виробники:...

Від знищеного блонду до розкішного волосся: історія однієї волосяної маньячки

 Всім привіт! На перший погляд моя історія може здатися досить простою та банальною: поступивши на перший курс університету...

keyboard_arrow_up