Вся правда про шампуні: а ти знала, чим миєш волосся?

Таке, здавалося б, просте запитання має свої підводні камені. Яку тільки "лапшу" на вуха нам не вішають вітчизняні виробники: для об*єму, гладкості, ламінування... Дорогі дівчата, завдання шампуню ОЧИСТИТИ шкіру голови від бруду та пилюки, все інше - просто дешеві казочки!

Якщо ви прагнете тієї ж таки гладкості, блиску - придбайте нормальний кондиціонер, маску та флюїд для кінчиків. Але про це я розповім трохи згодом, а зараз про вибір шампуню :)

Отож, шампуні бувають трьох видів: мас-маркетовські (Дав, Гарнієр, Хеден Шоудерлс,тобто - майже все на полицях магазину), професійні (Numero, Matrix, Bonacure, Angel та інші, дорожчі марки) і органічні (зі 100% натуральним складом).

Зрозуміло, що у всіх нас різний тип та структура волосся, але я поділюся з вами шампунями і марками, які особисто мене найбільше вразили. Отож, ось мій топ-лист:

1. Тімотей з маслами. Доступний, дешевий шампунь, який є у кожному косметичному магазині. Люблю його за те, що він не пересушує шкіру голови і дуже м*яко очищує її. А жасминова та арганова олія у складі роблять волосся більш живим та блискучим.

2. Natura Siberica "Нейтральний" шампунь. Хоча всі шампуні цієї марки майже одинакові за ефектом, в цьому мене найбільше підкупає запах. Плюс, дуже хороший склад: 98 % натуральних компонентів. Не містить лаурил сульфату, силіконів та іншої "бяки". 

3. Planeta Organica "Кедровий" та "Обліпиховий" шампуні. Теж із 98 % натуральним складом )) До того ж, по ціні приємніші за попередника. Шукайте у найближчому косметичному магазині )))

4. Останній мій улюбленець, шампунь Comex, який я замовляю на сайті makeup.ua. Його особливість - це 100 % натуральний склад! Індійські відвари трав, хни і амли бережно очищують волосся. Ефект помітно після першого застосування))

Основна моя порада: дорогі дівчата, читайте склади шампунів!!! По-перше, уникайте силіконів у складі (ви їх зможете знайти по закінченням -con  і -cone), оскільки від них швидше бруднится волосся і взагалі може почати чесатись голова!

По-друге, час від часу чередуйте шампуні, не давайте своєму волоссю звикати до чогось одного. Наприклад, я місяць мию голову Тімотей, а інший - уже чимось органічним.

Підсумок: шампунь просто ОЧИЩУЄ шкіру голови і аж ніяк не впливає на стан волосся. Хочеш розкішну гриву?) Слідкуй за мною і уже скоро я розкажу про список класних кондиціонерів, які перетворять ваше сухе волосся у розкішне полотно.

До нових зустрічей :)

 

Коментарі (0)
Фен та утюжок: чи справді все зло від них?

   У цьому пості я хочу розвіяти міф про шкідливість фену та утюжка. Та навіть більше, навчити вас використовувати...

Весняне випадіння волосся: коли бити на сполох?

    Всім величезний привіт))) Мабуть, із приходом весни ти почала помічати на розчісці більше опалих волосинок....

Вся правда про шампуні: а ти знала, чим миєш волосся?

Таке, здавалося б, просте запитання має свої підводні камені. Яку тільки "лапшу" на вуха нам не вішають вітчизняні виробники:...

Від знищеного блонду до розкішного волосся: історія однієї волосяної маньячки

 Всім привіт! На перший погляд моя історія може здатися досить простою та банальною: поступивши на перший курс університету...

keyboard_arrow_up