5 яскравих подій, які запам’яталися кам’янчанам у 2017 році

5 яскравих подій, які запам’яталися кам’янчанам у 2017 році
  • У 2017 році кам`янчани ставали учасниками подій всеукраїнського рівня. А місто опинялося у об`єктивах національних каналів.
  • На порозі нового року, який принесе свої труднощі та нові перемоги, варто згадати, яким був 2017.

Кам’янець став зіркою у всеукраїнському проекті

Туристичний проект української молоді презентував відео про Поділля. Кам`янець-Подільський увійшов до списку перлин регіону. А у самому розповідається про фортецю, а також про незвичайну гру - мотобол.

Кам’янчани взяли участь у програмі “Міняю жінку”

У жовтні в ефір каналу ”1+1” вийшла програма “Міняю жінку“, присвячена сім`ям із Кам`янця та Естонії. Учасники пізнавали культури інших держав та намагалися поділитися сімейним досвідом.

Кам`янчани взяли участь у битві стартапів

У Кам`янці цьогоріч вперше відбулася битва стартапів у котрій взяли участь креативні творці  нових проектів із різних міст України.  вразили присутніх оригінальністю, адже презентували на ньому такі ідеї, як розробку нового 3-D принтера, готель для тварин, вироблення альтернативного палива.

Дебютував фестиваль короткометражного кіно“Бруківка”

Цьогоріч у Кам`янці відбувся кінофестиваль короткого метру, який зібрав поціновувачів кіно не тільки з України, а й інших країн. У конкурсній програмі взяло участь 50 робіт. А уже на літо запланований другий кінофестиваль, який планується ще масштабнішим.

Кам`янчанин виграв автомобіль у шоу “Караоке на майдані”

Дмитро Прокопов став “Кращим народним співаком у 2017 році” та виграв автомобіль у програмі “Караоке на майдані”. Кам`янчанин зумів підкорити серця слухачів із усієї України та перемогти ще п`ятьох учасників фіналу.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up