Ремонт “тещиного язика”, виступ юної кам’янчанки на вокальному шоу, новий начальник поліції. Якими ще подіями запам’ятався тиждень у Кам’янці?

Ремонт “тещиного язика”, виступ юної кам’янчанки на вокальному шоу, новий начальник поліції. Якими ще подіями запам’ятався тиждень у Кам’янці?
  • Стартував новий тиждень. Та й попередній у Кам'янці не минув безслідно.
  • Міськвідділ поліції має нового начальника, юна кам’янчанка пройшла “сліпі прослуховування” на “Голосі”, а ще одна землячка - покинула телешоу. "Модель XL".
  • Про ці та інші події більш детально - дивіться далі в публікації.

Минулий тиждень у  Кам’янці розпочався з того, що у міськвідділі поліції - новий начальник. Ним став Білянський Юрій. 20 листопада його представили ЗМІ та особовому складу.

Більше про це - читайте в публікації.

 



Міст через Мукшу під Кам’янцем продовжують ремонтувати (ФОТО) Триває ремонт мосту через річку Мушка на “тещиному язику”. Після завершення роботи замість 7 метрів він матиме 16 у ширину. Працюють також над розширенням дороги з під’їздом до мосту. Журналісти “20 хвилин” були на місці й підготували джля вас фото, переглянути які можна в матеріалі.



Кам’янець досі не може забути звіряче вбивство жінки, яке сталось два роки тому. Убивця навіть апелював до суду. Але вирок залишили в силі. Більше про це - у публікації.
 

 


Шоу “Модель XL” триває. Але кам’янчани уже не зможуть вболівати за землячку - Катерина Рибакова залишила проект на четвертому тижні. Дівчина ввійшла до 10-ки кращих, але залишитись у вісімці їй не вдалось.  Почитати більше та подивитись відео можна у публікації “20 хвилин”.



 

 ДТП на автодорозі “Житомир - Чернівці”. Біля села Ходорівці 21 листопада сталась ДТП. Автівка «Mercedes Benz Vito» наїхала на 53-річного чоловіка. Пішохід загинув на місці ДТП. Деталі читайте тут.

 


“Голос. Діти” - вокальне шоу, яке транслює телеканал “1+1” щонеділі. Вчорашній ефір не обійшовся без кам’янчан. Місто представляла талановита Саша Мазур. Почитати детальніше та подивитись відео з виступу Саші можна в матеріалі.

 


Крадії продовжують “чистити” помешкання кам’янчан. Черговий випадок стався 22 листопада. З квартири по вулиці Князів Коріатовичів невідомий виніс золоті ювелірні вироби на 112 200 гривень.  Більше - за посиланням.

 


 

Коментарі
keyboard_arrow_up