ТОП- 8 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити

ТОП- 8 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити

Фактично за декілька годин черговий календарний тиждень підійде до свого завершення. Стартує завжди важкий понеділок, який стимулює до праці. Цей тиждень у Кам’янці – Подільському не був нудним. Журналісти «20 хвилин» підготували традиційну підбірку, в якому коротко оглянемо актуальні події міста. Хто-зна, можливо, ви їх випадково пропустили?

1.

1 мільйон 744,7 тисяч гривень уряд країни виділив на капітальний ремонт «тещиного язика». Дорога поблизу села Гуменці дуже небезпечна. І вже не один рік йде мова про те, що треба щось із цим робити. Так от, у розпорядженні КМУ від 1 лютого №62 йдеться про те, що на капремонт цієї ділянки автодороги виділять майже 2 мільйони гривень. Детальніше про це читайте у матеріалі «20 хвилин».

2.

«22 Pushup Challenge» - всесвітня акція на підтримку ветеранів бойових дія у депресії. В Україні вона набула більш актуального для українців питання – підтримка воїнів у зоні АТО. Цього тижня у Кам’янці віджималися  працівники Управління поліції охорони в Хмельницькій області. Віжималися, ще й відзняли гарний ролик. Переглянути його можна тут.

3.

Шукали вбивцю підприємця, а знайшли арсенал боєприпасів та зброї. 6 автоматів Калашникова,  3 мисливські гладко ствольні рушниці, 2 малокаліберні гвинтівки, 24 гранати із запалами, 12 пістолетів (з них 6 системи Макарова), 2 снайперські приціли, 8 пристроїв для безшумної стрільби, понад 3000 набоїв, 2 радіостанції, 2 бронежилетіви та 4 маски-балаклав. Усе це знайшли правоохорнці у 39-річного кам’янчанина. Більше – у матеріалі.

4.

Під Авдіївкою загинув наш земляк, Анатолій Заремський. 8 лютого Україна попрощалася зі своїм захисником. Поховали військового у селі Березівка Новоушицького району. Вічна слава героям!

5.

Пригадуєте страшну ДТП на «тещиному язику», в ході якої загинуло 4 кам’янчан? Водію вантажівки,через якого й сталася жахлива аварія, «світить» позбавлення волі від 5 років. Судитимуть громадянина Республіки Молдова у Хмельницькому.

6.

Кам’янчани хочуть бачити у місті пам’ятник Героям Небесної Сотні. Створили відповідну петицію. Для того, щоб її розглянули, треба набрати 250 підписів. Більше – у публікації.
 

7.

У Кам’янці ледь не щодня трапляються крадіжки. Злодії виносять із помешкань кам’янчан геть усе: від техніки, грошей та ювелірних виробів до дитячих велосипедиків. На цьому тижні поліція затримала групу злочинців, які грабували кам’янчан. Детальні відомості читайте тут.

8.

Зовсім не за горами найромантичніший день року – День святого Валентина. З цієї нагоди у Кам’янці відкрился ярмарок-виставка «hand-made». З лшюбов’ю та оригінальністю місцеві майстри підійшли до творення унікальних речей. Переглянути фотографії можна у репортажі від «20 хвилин».

Коментарі
keyboard_arrow_up