ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити
  • На календарі - старт чергового тижня.
  • Журналісти "20 хвилин" нагадають вам, чим жив Кам'янець - Подільський минулого тижня, у традиційному огляді новин.

1.

У Кам’янці чоловік хотів покінчити із життям, стрибнувши із мосту. Патрульні вранці 10 квітня отримали повідомлення, в якому йшлося, що чоловік хоче покінчити із життям, стрибнувши із Новопланівського мосту. 27-річного кам’янчанина врятували.

Детальніше – читайте у матеріалі від «20 хвилин».

2.

Окрім всеукраїнської акції «Посади дерево», у Кам’янці запланована ще висадка молодих дерев. На це із міського бюджету виділено певну суму. Журналісти «20 хвилин» дізнавалися, де у Кам’янці - Подільському заплановано посадити саджанці та у скільки це обійдеться місту.

Дізнатися, скільки ж коштуватиме озеленити місто, можна за посиланням.

3.

У Кам’янці встановили меміоральну дошку Роману Наглюку.  Роман Наглюк загинув 4 серпня 2014 року в cелі Волнухине, Лутугинського району, Луганської області вiд осколкового поранення в серце. А  11 квітня, у Кам'янці відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Роману Наглюку.

Читайте новину за посиланням.

4.

 Напередодні Великодня, у Києві проходив Український фестиваль  писанок. Одеські художниці на гігантській писанці зобразили Кам’янець-Подільську фортецю. Лілія Божинська та Олена Гусєва назвали свій проект «Українські фортеці».

Побачити це можна тут.

5.

На Кам’янеччині незаконно приватизували землі в межах Дністровського водосховища. Кам’янець-Подільська райдержадміністрація у 2007 році надала в оренду майже чверть гектара земель в межах прибережної захисної смуги Дністровського водосховища. Згідно вимог чинного законодавства надання земель прибережної захисної смуги у приватну власність  заборонено.

Більше – читайте за посиланням.

6.

12 квітня, у Кам’янці – Подільському пройшла відбіркова гра «Дебатний турнір». Участь взяли студенти із К-ПНУ ім. Огієнка, податкового, харчового, будівельного коледжів, медичного училища. Переможці міської гри наприкінці місяця відправляться на Всеукраїнський турнір, що пройде у Києві. А переможець у загальноукраїнській грі отримає поїздку до Польщі.

Новину можна прочитати за посиланням.

7.

У Кам’янці шахраї ошукали онкохворого, представившись працівниками центрального телеканалу. Зловмисники представилися працівниками одного із провідних телеканалалів. Злодії запвнили, що хочуть з’ясувати,яка саме допомога необіхдна кам’янчанину. Після того, як шахраї випитали потрібну їм інформацію, зняли з благодійного рахунку 2300 гривень. Ці гроші збирали на лікування чоловіка.

Деталі – читайте тут.

Коментарі
keyboard_arrow_up