Якими подіями минулого тижня запам'ятався Кам’янець: ТОП-7 новин

Якими подіями минулого тижня запам'ятався Кам’янець: ТОП-7 новин
  • Дебютний музичний фестиваль, старт вступної кампанії у виші України, тотальна «чистка» квартир – цим жив Кам’янець – Подільський з 10 по 16 липня включно.
  • А що ще було цікавого в Кам’янці – дивіться традиційну підбірку з оглядом новин за тиждень.

1.

У Кам’янці затримали хулігана, який бив чужий автомобіль Чоловік підійшов до автівки, котра була на території заправки, і просто почав бити в авто. Водій, що перебував у салоні авто, теж попав «під роздачу». Хулігана затримали. Йому  загрожує або штраф, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі до 3 років.

Детальніше – читайте у матеріалі.

2.

У Кам’янці наприкінці червня з’явилася ще одна велодоріжка по вулиці Огієнка (від Соборної до Князів Коріатовичів). Журналісти «20 хвилин» з’ясували, у скільки місту обійшлася нова велодоріжка.

Результат може вас здивувати.

3.

Біля села Смотрич Кам’янець-Подільського району вчора, 14 липня, сталася ДТП. Зіткнулося три автівки. Постраждало троє осіб, серед яких – 8-річний хлопчик.

Причини ДТП встановлюються. А подробиці аварії можна почитати тут.

4.

12 липня, розпочався прийом заяв на вступ до вищих навчальних закладів. У Кам’янці – Подільському є два вищі навчальні заклади: Кам’янець – Подільський національний університет імені Івана Огієнка та Подільський державний аграрно-технічний університет.

Скільки коштуватиме навчання у цих вишах станом на 2017 рік - читайте у матеріалі "20 хвилин".

5.

У Кам’янці активізувалися квартирні грабіжники. 8000 гривень, золота каблучка, золотий ланцюжок та сережка – це все 14 липня, зникло з квартири кам’янчанки. До квартири жінки проник злодій, що накрав «добра» на майже 15 000 гривень. А ще 350 000 російських рублів та 1700 доларів США – таку суму крадій виніс із квартири кам’янчанки, по вулиці Васильєва.

І це далеко не весь перелік інцидентів. Кам’янчани, бережіться!

6.

Пораненому в АТО кам’янчанину Василю Джаламазі придбають квартиру. Василь – кам’янчанин, котрий на передовій служив майже рік. Військового було серйозно поранено. Зараз він – інвалід 1 групи. З держбюджету виділено субвенцію на придбання квартири Василю Джаламазі.

Більше – у публікації від «20 хвилин».

7.

Тиждень завершив дебютний фестиваль «Zagata Music Day». Експресивна проза та натхненна поезія, драйвова музика та оригінальний хенд-мейд, мильні бульбашки та гра у бадмінтон і фрісбі… Це далеко не весь перелік того, чим розважав дебютний фест "Zagata Music Day" у Кам’янці вчора, 15 липня.

«20 хвилин» були на "Zagata Music Day", і вже мають чим поділитися із читачами.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up