Якими подіями минулого тижня запам'ятався Кам’янець: ТОП-7 новин

Якими подіями минулого тижня запам'ятався Кам’янець: ТОП-7 новин
  • Викриття декана-корупціонера, робота над новим дорожнім покриттям за гроші німецьких інвесторів, відновлення роботи молодіжного об'єднання...
  • Якими ще подіями жив Кам'янець - Подільський минулого тижня - дивіться у традиційному огляді новин від "20 хвилин".

1.

Кам’янецький виш «засвітився» у корупційному скандалі. На хабарі затримали декана одного із факультетів. Він вимагав гроші, котрі мали б посприяти вдалому вступі абітурієнта. Сума хабаря – 200 доларів США. Декана-корупціонера викрили і затримали.

Більше про це – читайте тут.

2.

18 липня до Центру розмінування Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України з робочим візитом відвідала делегація на чолі з Надзвичайним і Повноважним послом Французької Республіки в Україні пані Ізабель Дюмон. Посол Франції в Україні передала донорську гуманітарну допомогу від уряду Франції на загальну суму 3,7 мільйонів гривень.

Подробиці – за посиланням.

3.

Ліга Об’єднаної Молоді» (скорочено - «ЛОМ»)  – то об’єднання активних та ініціативних, творчих й креативних кам’янчан. 19 липня затійники оголосили про відновлення роботи у «ЛОМ». До об’єднання запрошують активних кам’янчан.

Що таке «ЛОМ» - читайте у публікації.

4.

У Кам’янці на екстримальній атракції ( переправа  через каньйон) травмувалася жінка. Через травму ноги потерпіла не могла самостійно піднятися.

Детальніше про інцидент – тут.

5.

22 та 23 вересня у Києві пройде другий кінофестиваль короткого метру «Де Кіно». Взяти участь у ньому вирішили й кам’янчани – режисер Андрій Заєць та актор театру «Тандем» Денис Чорний. Журналісти «20 хвилини» кавували за розмовою про конкурсну стрічку, театр, режисуру і творчу співпрацю.

Почитати інтерв’ю «20 хвилин» можна за посиланням.

6.

По вулиці Черняхівського в Кам’янці зовсім згодом з’явиться 500 метрів нового дорожнього покриття. На проект виділили 2,7 млн. гривень. Ці кошти інвестував завод з кондиціонування насіння «КВС».

Більше – читайте за посиланням.

7.

Минулого тижня українцям прогнозували рекордно високу температуру повітря. Спека змушує повертатися до перевірених методів охолодження або вигадувати нові.

Журналісти «20 хвилин» поцікавилися, як кам’янчани боряться зі спекою.Результати можете дізнатися у публікації "20 хвилин".

Коментарі
keyboard_arrow_up