ТОП- 8 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити

ТОП- 8 подій тижня у Кам’янці - Подільському, які ви могли пропустити
  • За декілька годин стартуватиме новий тиждень. Хтось його уже собі спланував до деталей, хтось – не може ще збагнути, що чергові вихідні уже майже минули.
  • Попередній тиждень, яким жив Кам’янець – Подільський, був насичений на різні події. Мали вони і політичний, і спортивний, і культурницький, і кримінальний характери.
  • Журналісти «20 хвилин» підготували для вас традиційну недільнну підбірку із оглядом новин за останні сім діб. 

Тож, що сталося у Кам’янці у період з 13 по 19 березня?

1.

Студента з Кам’янця затримала поліція. Хлопець сам почасти курив канабіс. А ще й зберігав решту наркотиків у гуртожитку одного з університетів міста. Поліція наркотики вилучила, а студент відповідатиме за вчинене правопорушення. Детальніше про інцидент можна прочитати за посиланням.

2.

Дунаївчанин створив карту Старого Кам'янця із оновленим логотипом міста. «Роздинкою» карти є її ергономіка та зручність. Чоловік сам придумав також лого міста. Більше читайте в ексклюзивному матеріалі від «20 хвилин».

3.

Здається, що геть усіх туристів до Кам’янця манить Стара фортеця  та Ратуша. Проте, наше місто має значно більше історично-архітектурних цікавинок. Про них почасти навіть місцеві не знають. Журналісти «20 хвилин» покажуть деякі із них. Читайте у публікації.

4.

 В Україні не вщухають акції протесту щодо підтримки блокади торгівлі із ОРДЛО. Фактично кожне українське місто реагує на ці події. У Кам’янці серед представниківміської  влади виникла суперечка – «категорична незгода» із діями української влади чи «стурбованість» поточними діями в Україні? Яку позицію обрав Кам’янець -  читайте у публікації.

5.

Зовсім незабаром Кам’янець повністю порине у весну. Разом із буянням квітів хочеться нових світлин. А не знаєте, де можна фотографуватися у Кам’янці, або світлини вийшли незвичними та не такими, як у всіх? Читайте публікацію від «20 хвилин».

6.

Кам’янецька закохана пара вирішила взяти участь у популярному телешоу «4 весілля». 16 березня на телеканалі «1+1» саме транслювався випуск, де участь брала кам’янчанка. Перемога дісталася саме Юлії, бо конкурентки оцінили її весілля найвище. Більше – тут.

7.

Кам’янчани нарешті запустили розважальне телешоу «Відділ кадрів». У першому випуску ведучі у студії поспілкувалися із Сергієм Житніковським, актором, хореографом-постановником фільму «Правило бою». А ще у цьому випуску інтерв’ю дав фронтмен гурту «Антитіла», Тарас Тополя. Не обійшлося і без соціального. Кам’янчани відповідали на питання стосовно маршруток у місті. Передивитися випуск можна за посиланням.

8.

Цими вихідними у Кам’янці проходив поетичний фестиваль «Поділля Open». В рамках цього фесту до нашого міста завітали брати Капранови. Письменники-фантасти та видавці цитували інтимну (подекуди навіть «дорослу») поезію та розповідали цікаві випадки із власного життя. Було весело, без цензури. Читайте про це у матеріалі від «20 хвилин».

 

Дивіться також:

Залишайтеся із «20 хвилин».

Коментарі
keyboard_arrow_up