Якими подіями минулого тижня запам'ятався Кам’янець: ТОП-5 новин

Якими подіями минулого тижня запам'ятався Кам’янець: ТОП-5 новин
  • Очевидно, що топ-новиною минулого тижня стали капризи погоди у Кам’янці, котрі добряче нашкодили кам’янчанам.
  • Оговтуючись від буревію, місто продовжувало жити. Тому упродовж минулого тижня було ще немало цікавого, важливого.
  • Чим жив Кам’янець з 26 червня по 2 липня – нагадають «20 хвилин» у традиційному огляді новин.

1.

Минулий тиждень у Кам’янці – Подільському розпочався із буревію. Сильний вітер, дощ, град й гроза раптово увірвалися до Кам’янця – Подільського 26 червня. За 15 хвилин ураган нашкодив так, що у міській раді підраховують збитки, попередньо прогнозуючи, що сума буде більшою, ніж 5 мільйонів.

2.

Журналісти «20 хвилин» мали нагоду познайомитися із талановитою майстринею жіночих прикрас – Юлею Марущак. Мисткиня розповіла про те, як починала створювати прикраси із квітами, а також поділилася досвідом. Інтерв’ю прочитати та переглянути фотографії можна ось тут.

3.

У Кам’янці правоохоронці «накрили» цех, де виготовляли фальсифіковані алкогольні напої. То так  троє кам’янчан вирішили підзаробити - відкрили підпільний цех з незаконного виготовлення фальсифікованих напоїв. Виготовляли фальсифіковану алкогольну продукцію, розлиту в тару «beg-in-box», під виглядом коньяку та горілки «Пшенична», «Фінляндія», «Єльцин». Продавали фальсифікат через кур’єрські відділення «Нової Пошти», «Ін Тайм» та «Делівері» жителям різних регіонів України. А більше про новину можна почитати тут, за посиланням.

4.

Чи хоче кам’янецька молодь політику? Із цим питанням представники Центр соціально-політичних досліджень КПНУ ім. Огієнка та «СД Платформа» підходила до 190 респондентів. Студенти, молодь, що працює, юнаки й дівчата, котрі наразі в пошуках роботи, долучилися до соціологічного дослідження. Про результати опитування презентували соціологи у прес-центрі 30 червня. Результати опитування можуть здивувати! Подробиці читайте у публікації.

5.

У Кам’янці 1 липня стартував 8-денний фестиваль «Опера в мініатюрі». Відкриття фесту було грандіозним - симфонічний оркестр Івано-Франківської обласної філармонії, диригент із Риму, найкращі оперні співаки України. І уся ця потужня сила вирувала у Кафедральному костелі святих апостолів Петра і Павла.

«20 хвилин» усе це бачили і мають про що розповісти своїм читачам.

Коментарі
keyboard_arrow_up