ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити

ТОП-7 подій минулого тижня у Кам’янці, які ви могли пропустити
  • Якщо можна описати ключовими словами минулий тиждень, то це були б саме такі: спортивно, медійно, туристично, рекордно. Ці слова, певною мірою, стосуються лише вікенду – 22 та 23 квітня у Кам’янці.
  • Але й упродовж минулого тижня у місті ставалося те, що уже стало історією.
  • Журналісти «20 хвилин» підготували традиційний огляд подій минулого тижня. Нагадайте собі, чим жив Кам’янець останні сім діб.

1.

Дмитру Кримінському, учаснику бойових дій у зоні АТО, встановили меморіальну дошку на фасаді школи. 19 квітня, на заході з нагоди відкриття пам’ятного знаку зібралися родичі загиблого Дмитра Кримінського, його друзі й товариші, представники влади, директори місцевих шкіл, учні сімнадцятої школи.

Читати детальніше можна у матеріал "20 хвилин".

2.

Сокирою в голову жінка нанесла 33 удари своїй матері. Опісля того, як убивця позбавила життя власну матір, вона вирішила приховати сліди злочину. Але їй це не вдалося. Тепер жінка постане перед судом. Убивці загрожує довічне позбавлення волі або позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Більше - за посиланням на публікацію.

3.

У Ратуші презентували нововведення - карту єдиного квитка та аудіогід для туристів.  У Стару фортецю, Ратушу, Галерею мистецтв та Виставкову залу тепер можна потрапити за одним квитком. А зекономити на послугах екскурсовода можна завдяки аудіогіду.

Детальніше - у публікації. 

4.

Спортивні новинки.

Цьогоріч уперше у Кам’янці – Подільському пройшов ТУРатлон. 22 квітня, хлопці та дівчата випробовували себе на витривалість, силу, спритність. Маршрут - 9 кілометрів. Спортсмени бігли, плавали, їхали на велосипедах. 

Журналісти «20 хвилин» пройшли зі спортсменами маршрут ТУРатлону і підготували матеріал. Прочитати його можна тут.

З Кам’янця до Хотина бігли спортсмени. У місті пройшов напівмарафон. 23 квітня, відбувся напівмарафон “TWO FORTRESS - 2017”. Участь взяло близько 40 учасників. Бігли спортсмени понад 20 кілометрів, сполучивши таким чином дві фортеці - кам’янецьку та хотинську. Читайте - у матеріалі.

5.

Три дні медійники із різних українських міст удосконалювали свої знання зі сфери журналістики, PR, комунікації та права. А вчора,23 квітня, відбулося закриття ІІ Кам’янець – Подільського медіа-форуму. Спікерам подякували, учасникам роздали сертифікати.

Що цікавого було на форумі – дивіться у матеріалі від «20 хвилин».

6.

Туристичний сезон у Кам’янці – Подільському офіційно відкриий! Влада міста сподівається на масовий потік туристів.

Чим дивували на відкритті турсеозну – бачили журналісти «20 хвилин».

7.

А тепер про рекорди.

Відкриття цьогорічного туристичного сезону супроводжувалося установленнями двох рекордів: «Наймасовіші стрибки серед скакалку» та «Наймасовіші заняття йогою.»

Перший – встановили – новий рекорд України – 1488 осіб, які одночасно упродовж хвилини стрибали через скакалку.

Другий дався важче. Кам’янецьких йог "назбиралося" лише на рекорд області.

Слідкуйте за життям міста із "20 хвилин"!

Коментарі
keyboard_arrow_up