Якими подіями минулого тижня запам'ятався Кам’янець: ТОП-7 новин

Якими подіями минулого тижня запам'ятався Кам’янець: ТОП-7 новин
  • Мініатюрна опера, вибори нового голови районної ради, перейменування вулиць, ДТП й крадіжки…
  • А чим ще жив запам’ятався минулий тиждень у Кам'янці - нагадає традиційна підбірка подій з 3 по 9 липня.

1.

У Кам’янці – Подільському завершився ІІІ фестиваль «Опера в мініатюрі». Упродовж першого тижня липня Кам’янець перетворився на подільську столицю оперного мистецтва та класичної музики. Гості та жителі міста мали змогу поринути в експресію, котру передають потужним оперним співом та в атмосферу, створену класичною музикою. Фест запам’ятався видовищним  відкриттям, різноплановими концертами, оригінальним театралізованим флешмобом, світовою прем’єрою та грандіозним закриттям фестивалю.

2.

Два ДТП – в один день. Обидва випадки мали місце 3 липня.

Перша пригода – за участю маршрутки, на перехресті вулиці Чехова –проспект Грушевського. Водій маршрутки здійснював маневр на розворот, порушивши правила дорожнього руху. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 42-річний водій легкового авто потрапив до лікарні. Того ж дня «Тойота» врізалась у «Рено» на перехресті вулиць Лесі Українки — Пушкінської. Унаслідок аварії одна із пасажирок автівок отримала забої та рану.

3.

Кам'янець – Подільський район має нового голову. Віктор Кривак відтепер очолюватиме районну раду. Він був єдиною запропонованою кандидатурою. Із присутніх 30 депутатів свої голоси «за» віддали 22 особи.

А детальніше про це – читайте у матеріалі.

4.

З’ясовано – звідки смердить у Кам’янці – Подільському. Ба більше, відомі уже причини періодичних появ неприємного запаху в місті.

Деталі читайте у публікації від «20 хвилин».

5.

У Кам’янці злодій з автівки поцупив жіночу сумку. В сумці було 190 000 гривень. Шляхом вільного доступу зловмисник витягнув із авто «Ауді А5» жіночу сумочку, в якій і були гроші.

Подробиці – за посиланням.

6.

Соняхи й мальви на тлі блакитного неба – такий колоритний стінопис скоро прикрасить частину фасаду одного із будиночків у Старому Кам’янці. Художниця каже, що раніше на цьому місті була неохайна абревіатура, намальована чорною фарбою. 

Більше - у публікації.

7.

У Кам’янці буде вулиця Шухевича та де Віте. А Суворова та провулок Піонерський поки не перейменовують. Триває процес перейменовування вулиць. У список «під перейменування» потрапили вулиці Люби Берлін та Кулика, а також декілька провулків міста.

 

Коментарі
keyboard_arrow_up